Medimagazin logo

İki kardeş diş hekimini darp etti

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir doktor, tartıştığı iki kardeş tarafından darp edildi.
İki kardeş diş hekimini darp etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, Doğubayazıt Devlet Hastanesinde görevli diş hekimi Cemal Yücebaş ile muayene sırası bekleyen ve kardeş oldukları belirtilen Hasan ve Metin G. arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine çıkan kavgada, Dr. Yücebaş, kafasından ve yüzünden aldığı muşta darbeleriyle ağır yaralandı.

Hasan ve Metin G. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kafasında çatlak oluşan Yücebaş'ın ameliyata alındığı öğrenildi.

Bu arada, hastane önünde basın açıklaması yapan bir grup sağlık çalışanı da Dr. Yücebaş'a yönelik saldırıyı kınadı.

i̇ki
kardeş
diş
hekimini
darp
etti
Yorum (19)
brk
yanlarında muşta taşıdıklarına göre zaten kavgaya gelmişler ya da serserinin teki iki kardeşler. hemen içeri girmek istemişlerdir. doktor da yok deyince saldırdılar büyük ihtimal. Allah acil şifalar versin doktor kardeşimize. bu adamlar bir hastane basıp şöyle 40-50 doktor öldürürlerse belki bakanlık bir önlem alabilir. bir ihtimal. seçim öncesi zor ama....
0
Cevapla
postenflamatuar
Bir işe yaramaz sözde meslek odaları bir kınama ile bu olayı da geçiştirirler. Mangalda kül bırakmayan meslek örgütleri ve sendikalar bu saldırı önleyemiyor ve suçluların cezalandırılmasını sağlayamıyorsanız siz ne işe yararsınız ki? Hekimleri örgütleyemeyen beceriksiz, burnunun dibini göremeyen kadrolardan müteşekkil bir korkuluktan başka bir şey değilsiniz. Uzaktan bir şeye benzersiniz, yakınınıza gelip sizi görenler kendi kendine bile faydası olmayan cansız bir yığın olduğunuzu görür. Hadi bu olayı da kınayın da bu işinizi de size yakışan şekilde yapmış olasınız.
0
Cevapla
ayse kart
Ellerinde muşta ile acaba hastaneye ne için gelmişlerdi.Tedavi mi yoksa kavga mı ????:birde bunlara hizmet götürüyoruz ha. Haklarımız haram olsun.Tabii ceza falan yok.Tabii cesaret alıyorlar atacaksın içeriye en az 2yıldan başlayacak ceza bak nasıl kuzu oluyorlar
0
Cevapla
Dr erhan
Yeteeeeerrr, yeteeeeerrr, YETEEEEERRR, YETEEEEERRR
0
Cevapla
mehmet gürsoy
ilçe devlet hastanelerinde diş hekimi olarak çalışan 1.3 katsayısıyla ezilen arkadaşlarada geçmiş olsun.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir