Medimagazin logo

'Bunun beş buçuğu da var, beş buçuktan sonra görüşürüz'

Kırklareli'de 2 doktor, bir hasta tarafından tehdit edildiklerini öne sürerek şikayetçi oldu.
'Bunun beş buçuğu da var, beş buçuktan sonra görüşürüz'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KIRKLARELİ-İddiaya göre, Kırklareli Devlet Hastanesine gelerek tedavi olmak isteyen M.K.’ye doktorlar, R.E. ile L.E. hastaların tedavi edildiği kabinlerin dolu olduğunu, kabinlerin boşalmasını beklemesi gerektiğini hatırlattı. Bunun üzerine M.K.'nın "Ölelim mi ulan burada, zaten sizin gibilerin yüzünden insanlar ölüyor. Bunun beş buçuğu da var, beş buçuktan sonra görüşürüz" diyerek doktorlara tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edildi.
Doktorlar, R.E. ve L.E., şahıstan şikayetçi olurken M.E. ise hakkında yapılan suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

sağlıkta şiddet
tehdit
kırklareli
Yorum (2)
hastanede
doktoru darp etmek ve hakaret etmek moda oldu.hasta yakınlarında büyük özgüven oluştu.bunun sebebi sağlık bakanlığının halkı gaza getirmesidir.hasta hakları,alo 184,bimer ,hasta memnuniyeti anketleri ve başhekimlerce hastaların devamlı aranması ve pohpohlanması insanlarda tek yanlı özgüven oluşturdu.sağlık çalışanı ise perişan haldedir.umudunu yitirmiştir.acillerde tam bir kaos ve saldırı var.
21
Cevapla
TAMER
Bu meslek grubunun en tepelerden kaynaklanan dışlanma, itibarsızlaştırma, hakir görülme tutumu devam ettiği sürece saldırıların azalacağını beklemek saflıktır.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir