Medimagazin logo

Hastanede doktora saldırı: Hastane yönetimi hizmeti durdurdu

Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Halime Şen Selim’in hasta yakını tarafından tehdit ve hakarete maruz kalması üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurarak sadece acil ve yoğun bakım hastalarına bakma kararı aldı.
Kaynak: BUGÜN GAZETESİ - ARZU SARI
Hastanede doktora saldırı: Hastane yönetimi hizmeti durdurdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Gerede Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Halime Şen Selim’in hasta yakını tarafından tehdit ve hakarete maruz kalması üzerine hastane yönetimi hasta bakmayı durdurarak sadece acil ve yoğun bakım hastalarına bakma kararı aldı. Görev yapan Doktor Halime Şen Selim’e hasta yakınının “Siz ölmeyi hak ediyorsunuz, siz doktorları öldürmek lazım” diyerek tehdit ve çeşitli hakaretlerde bulunduğu öğrenildi. Doktor Halime Şen Selim savcılığa şikayette bulundu.


Genel Sekreter:Hekime şiddetten sonra sağlık hizmetlerini durdurmadık!


 

sağlıkta şiddet
hekime şiddet
gerede devlet hastanesi
dr. halime sen selim
Yorum (4)
mehmet bahadır güven
Hastane yönetimini en kalbi duygularımla destekliyorum. Hastalar mağdur olacak diye düşünenlere cevabım şudur: Daha iyi hizmet etmek için yapmışlar. Ve de acil açık, yoğun bakımlar açık. Hasta mağdur oluyorsa o mantıkla cumartesi pazar günü de oluyor o zaman.
48
Cevapla
Ahmet Bozdoğan
İşte bir hekimi daha meslekten soğuttunuz.Şimdi bekleyin o güler yüzü,özveriyi.
41
Cevapla
Hamit tamer kaya
Çok yerinde bi karar. Aslında acil servisin sadece kırmızı alanı açık kalmalı diğer alanlardada hizmet durdurmalı .
29
Cevapla
masultürker
Hekimler ve sağlık personeline hakaret şiddet kabul edilemez. Biz millet olarak nerelere geldik böyle.. hekim, hemşire hastaya sadece yardım etmeye çalışır. Düşmana saldırır gibi bu insanlara saldırmak demek kendi hayat damarlarını kesmek demektir. O vakit doktora niye gidiyorsunuz bre gafiller, bu tür, insanın mutant hali olmalı.. İncelenip profili tanımlandıktan sonra, konrollü olarak sağlık hizmeti verilmeli, aynen bir tür hayvan gibi..
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir