Medimagazin logo

Her huzurevinde bir doktor görev yapacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, huzurevlerindeki sağlık çalışanlarının sayısının artırılacağını söyledi.
Kaynak: Sabah
Her huzurevinde bir doktor görev yapacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Selçuk, Sağlık Bakanlığı'nın, teşhis ve tedavi süreçleri konusunda büyük destek sağladığını vurguladı. Selçuk, "Kuruluşlarda sağlıkçıların sayısını gitgide artıracağız. Her huzurevine bir doktor istiyoruz. Cumhurbaşkanımız da bunun talimatını verdi. İnşallah yıl bitmeden bu amacımıza ulaşacağız. Sağlık Bakanlığımız ilanına çıkacak" diye konuştu. Kuruluşlardaki önlemlerin devam ettiğini aktaran Selçuk, "Biraz daha temkinli devam ediyoruz. Etap etap normalleşmeye başladık. Ziyaretçi kısıtlarını biraz daha esnetmeye, bahçeye çıkışlara izin vermeye başladık. Onları koruyarak yavaş yavaş devam ediyoruz" dedi. 
 

saglik bakanligi
her huzurevine bir doktor
huzurevi
Yorum (2)
dr.mikro
4.513,44 TL Haziran 2020 1/4 uzman hekim emekliliğe yansıyan temel ücret . Ucuz işgücü olunca her huzur evine bir hekim verilir...Bu gün durum böyle artık ilçelerede tıp fakültesi açılıyor ileride belkide atanamayan hekimler sorunu ile karşılaşacak meslektaşlarımız.
63
Cevapla
Ali
. Sesiniz çıkmazSa semeri vururlar
7
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir