Medimagazin logo

İstanbul'da aile hekimine bıçaklı saldırı

Görev yaptığı merkezden çıkışında bazı kişilerce darbedilen doktor bıçakla yaralandı
İstanbul'da aile hekimine bıçaklı saldırı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İSTANBUL - Bahçelievler'de bazı kişilerce darbedildikten sonra bıçakla yaralanan doktor hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi'nde, mesai bitimi görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezinden çıkan doktor Ebubekir Arslan (43), henüz bilinmeyen nedenle bazı kişilerin saldırısına uğradı. Darbedilen doktor bıçakla yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bacağının 3 yerinden bıçaklanan Arslan, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Arslan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

hekime şiddet
istanbul
bıçaklı saldırı
Yorum (7)
ismail yetenek
Bu nedir yaa..Müjde verir gibi başlık yapmışlar..
4
Cevapla
serhat güney
her gün bu haberleri medyada duyar olduk birde çevremizde olan duyulmayanlar var bizden uzakta(farklı iller) olup duyulmayanlar var ki durumun ne kadar vahim bir boyutta olduğunu göstermekte... bu durumu önleye bilmek için şu anda çıkan kanun ve yönetmelikler tekrardan gözden geçirilip bir sağlıkcıya uygulanabilecek hakaretten tutun da kaba kuvet e kadar olan saldırılar adam öldürmeye eşdeğer tutulup cezalandırılmalı ...... sanki ülkede kanun yok .... caydırıcılığın olmadığı düzenlemeler ile bu saldırılar önlenemez . .. ebubekir aslan a geçmiş olsun umarım toparlar ve geçmiş olur . sağlıkçılara saldıranlara bedduam umarım oğulları kızları kardeşleri v.s yakınları sağlıkçı(bizden biri) olur.
27
Cevapla
Hülya
Nasıl atsınlar başlığı hocam sen bi örnek yaz da öğrensinler
4
Cevapla
dr
Geçmiş yıllarda askerin, polisin düğmesini koparmak 6 aydan başlar diye bir yasa vardı. Benzerinin sağlıkçılar için de ivedilikle çıkması gerek. Şamar oğlanına döndük. Orman kanunu gibi, vatandaş sorunu ya da sorun olarak algıladığı herşeyi kaba kuvvetle halletmeyi adet haline getirdi. Yüzümüze karşı "boşuna dövmüyorlar bunları" diyorlar. Sağlıkçıya elini ya da dilini kaldıran içeri girecek. Normalleşmek için bu şart. Yasa çıkar çıkmaz, fazla uygulamaya bile gerek kalmadan asayiş sağlanır. Vatandaşımız bu yönüyle de çok zeki , kurnaz, anlayışlı ve kavrayışlıdır...
32
Cevapla
misafir
cezalar ve ödüller mesleğe göre olunca aynı tas aynı hamama devam... allah göstermesin bıçaklanan bir yargı mensubu bir hakim savcı olsa aynı sonuç mu olurdu.hekimle hakim arasında emekli maaşında bile bu kadar uçurum varken ve malesef 16 yıldır söz üzerine söz verilirken vede aynı umursamalık devam ederken ne doktora şiddetin önü alınabilir ne de hakimle hekim arasındaki uçurum kapanabilir.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir