Medimagazin logo

Recep Akdağ: Görüntüleri gördüm, kabul edilebilir değil

Recep Akdağ: Görüntüleri gördüm, kabul edilebilir değil
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde aile hekiminin odasına girip beklediği için 70 yaşındaki hastanın doktor tarafından azarlanması olayına ilişkin, “Görüntüleri gördüm, kabul edilebilir değil. İzmir’deki yöneticilerimize talimat verdim, soruşturma başlattılar” açıklamasında bulunan Recep Akdağ, bir soruşturma yapıldığını, baştan da kimseyi mahkum etmediklerini belirtti.

Akdağ, “Bütün sağlık çalışanlarının benim başımın üstünde yeri var. Vatandaşa kim uygunsuz davranıyorsa ona razı olmam. Sağlık çalışanları olarak bazen zorlanabiliriz, bizim de dertlerimiz var ama mesleğimiz bu. Biz insana şefkatle davranmak durumundayız. İnsana kötü muamele eden kim olursa olsun buna tahammülüm yok. Peki sağlık çalışanına şiddet olursa, buna hiç tahammülümüz yok. Herkes birbirine medeni davranacak” dedi.

guncel
yasli amca
doktor odasina izinsiz giren
recep akdağ
Yorum (2)
Asım özkan yurt
Görüntüler ilk bakışta rahatsız edici evet. Ne olursa olsun yaşlı bir insana bu şekilde davranılması uygun olmamış. Olayın öncesi ve sonrasının da iyi araştırılması gerekir. Ancak bu gizli kamera görüntüleri delil kabul edilip doktora ceza verilirse illegal şekilde elde edilmiş görüntülerin önü açılmış olur. Şunu da kimse unutmamalı, herhangi bir vatandaş bir cumhuriyet savcısının odasına o yokken izinsiz girip oturduğunda başına gelecekleri tahmin edersiniz sanırım.
17
Cevapla
cüneyt beyaz
asım hocam rize pazar ilçesi adliyesinde hakimin odasında ki öğretim görevlisi izinsiz sandalyeye oturdu diye çıkan tartışmada 4 gün nezarette kaldı
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir