Medimagazin logo

SON DAKİKA: Sağlık çalışanlarının izinleri iptal!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nun, tüm ülke genelindeki sağlık çalışanlarının idari izinlerini iptal ettiği öğrenildi.
SON DAKİKA: Sağlık çalışanlarının izinleri iptal!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Başbakanlıktan açıklama: Kamuda tüm izinler iptal edildi

Resmi Gazete'de yer alan Başbakanlık genelgesine göre, memurların izinleri kaldırıldı.

Konu ile ilgili genelgede şöyle denildi: Tüm kamu çalışanlarının ikinci bir emre kadar yıllık izinleri kaldırılmıştır. Söz konusu kamu çalışanlarından halen izinde bulunanlar en kısa sürede görevleri başına döneceklerdir" denildi.


Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, darbe girişimi sonrasında iki gündür aralıksız mesai yapan sağlık çalışanlarının idari izinlerini iptal ettiğini açıkladı.

Kurumdan yapılan açıklamada, 'Sağlık çalışanlarının zorunlu izinleri dışındaki tüm idari izinleri Türkiye'nin içinde bulunduğu zor durum nedeniyle iptal ettik. Kurum iptal etmese dahi tüm çalışanlarımız bu şartlarda görevinin başında durur' denildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, geçtiğimiz cumartesi günü sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Tüm halkımızla beraber milli iradeyi dimdik ayakta tutan, sabaha kadar bütün hastanelerimizde bizlerle görevde olan ve olmaya devam eden bu vatanın fedakar evlatları sağlık ordumuza minnettarız" demişti.

son daki̇ka
sağlık çalışanı
izin
Yorum (8)
drovuz
Bu ne ya, olan oldu biten bitti, vur gariban sağlıkçıya, zar zor ayarladığımız izinlerden ne istiyorsunuz
67
Cevapla
dr.mikro
5 gün ailemle tatil yapacağım nöbet vb. zar zor ayarladım ödememi yaptım nedir bu şimdi.Ülkede savaş mı var?
44
Cevapla
hurkan
Yaziya göre İdari izin ler iptal. Yıllık izinler değil. Ya yorumlamalar yalnış. Ya da makele yalnış yazılmış. Genelgedeki yıllık izin aciklamasindan sonra kamu kurumları Özellikle idari izin diye yorumlamış. En azından yazı böyle
5
Cevapla
zeki akçalı
Arkadaşlar uuzun sürmeyeceğini umarak çalışmalarınızda başarılar ...
5
Cevapla
Mehmet Öztürk
Yazmayayım yazmayayım dedim ama olmadı: Arkadaş memleket elden gidiyordu, ortalık kan gölüne döndü, yüzlerce şehit var. Sizin derdinize bak! Yok nöbet izinlerini toplamışlar da, yok paralarını ayarlamışlar da! İnsanda azıcık utanma olur yahu. Tatilini 1 ay sonra yaparsın ne oluyor yani. Doktor olduğunuzdan emin misiniz siz? Mecburi durumları olan, atama, sağlık sorunu vs haller için izin alması gereken personel mağdur oluyor bu arada malesef. Onlara da mutlaka çözüm bulunmalı.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir