Medimagazin logo

Üniversite hastanesi, obezite ameliyatından ölen avukat için soruşturma başlattı

Düzce Üniversitesi Hastanesi'nde obezite tedavisi için geçirdiği ameliyat sonrasında vefat eden genç avukat Selin Selem için Düzce Üniversitesi kendilerine resmi bir müracaat olmadığı halde idari ve hukuki bir süreç başlattı.
Üniversite hastanesi, obezite ameliyatından ölen avukat için soruşturma başlattı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DÜZCE-Genç kızın vefat etmesi ile ilgili Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada idari ve hukuki işlem başlatıldığı belirtilerek “Üniversitemiz Hastanesine obezite tedavisi amacı ile gelen ve geçirdiği ameliyattan bir süre sonra vefat eden Selin Selem'in vefatından dolayı büyük üzüntü duyuyor, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş salığı diliyoruz. Yaşanan elim olay ile ilgili olarak Üniversitemize yapılan resmi bir başvuru olmamasına rağmen, basında yer alan haberler ihbar kabul edilerek Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlığınca ivedi olarak idari ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Yapılacak idari ve hukuki işlem sonucunda varsa sorumlular hakkında gereken tüm işlemlerin yapılacağından herhangi bir şüphe duyulmaması hususu kamuoyuna saygı ile arz olunur” denildi.

Düzce'de obezite tedavisi için ameliyat olan Avukat Selin Selem (23) operasyonun ardından Sakarya’nın Sapanca ilçesine döndü. Genç genç avukat durumu kötüleşince tekrar hastaneye kaldırıldı. Selin Selem hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

duzce
universitemiz hastanes
obezite tedavisi
selin selem
Yorum (1)
Kelaynak
Düzce’nin bir ilçesinde çalışıyordum. Üniversite diyorlardı gülüyorduk. Ne vakit hasta göndersek geri gelirdi. Elimşze gelen kitleyi tomıgrafşye gönderirdik, rapor kitle var şeklinde gelirdi. E hani ayrımı, uzanımı, natürü? Plastik cerrah hiç olmazdı hep yurtdışındaydı. Genel cerrahlar bir gastroenterostomi yapamamışlardı net hatırlarım. Göğüs cerrahı bir kadın vardı sürekli parmağında atelle geziyor ameliyat yap demesinler diye denirdi. Sonradan Çanakkale’ye doçent atandığını duymuştuk. Evlere şenlik, aspirin falültesi. Yazık bu ülkeye yazık...
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir