Medimagazin logo

Üzerinden iki tank geçen vatandaşı özel hastane kabul etmemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için gittiği Altunizade'de durdurmaya çalıştığı iki tankın üzerinden geçmesi sonucu yaralanan Sabri Ünal (34), yaşadıklarını AA'ya anlattı.
Üzerinden iki tank geçen vatandaşı özel hastane kabul etmemiş
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sabri Ünal, yaralanmasının ardından çevredeki vatandaşların yardımlarına koştuğunu, en yakın hastaneye götürüldüğünü ancak gittiği hastanenin aciline kabul edilmediğini ve kendisini oraya götüren şoförün silahla tehdit edilerek geri çevrildiğini aktardı.

Bu hastaneyle ilgili kendisini buraya götüren kişiyle görüşmek istediğini aktaran Ünal, "Bu hastanenin yaptığı cezasız kalmasın. Bana ulaşın. Hastanenin ismini de ben de tam olarak bilmiyorum. Bunu yapan şüpheli birkaç hastane var ama ben de emin değilim." diye konuştu.

"Artık darbeciler için bizim askerlerimizin peşinde olduğu bir av başlamıştı"

Ünal, daha sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiğini ve buradaki hekimlerin hiçbir ayrım yapmadan hızlı şekilde tüm getirilen yaralıların tedavisini gerçekleştirdiğini söyledi.

Ameliyattan çıktığında darbecilerin artık yenildiğinin kesinleştiğini anlatan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Artık darbeciler için bizim askerlerimizin peşinde olduğu bir av başlamıştı. Allah'a şükür bugün itibarıyla tüm darbecilerin yenildiği, çoğunun yurt dışına kaçtığını gözlemliyoruz. Bundan sonraki süreçte Paralel Devlet Yapılanması içindeki şahısların yargılanması için ülkemize iade edilmesini ümit ediyorum. Fetullah Gülen'in siyasi bir darbe yapmak ve bu ülkenin başına gökten zembille inen bir lider olmak istediği ortaya çıkmıştır."

fetö
darbe girişimi
özel hastane
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir