Medimagazin logo

Sağlık Bakanlığı bünyesine mütercim ve tercüman alınacak

Sağlık Bakanlığı Almanca, Arapça, Rusça ve Arnavutça dillerinde tercüman / mütercim personel görevlendirmesi için ilan yayımladı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Sağlık Bakanlığı bünyesine mütercim ve tercüman alınacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünce yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizin “girişimci ve insani” dış politika anlayışı ile eş zamanlı olarak artan sağlık diplomasi faaliyetlerimiz kapsamında değerlendirilmek üzere, Almanca, Arapça, Rusça ve Arnavutça dillerinde konuşma ve yazma becerilerine haiz personele ihtiyaç duyulmaktadır.

Başvuru sahiplerinin T.C. Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalışan personel olup, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde geçici görevle görevlendirilmek için özgeçmiş ve iletişim bilgileri ile varsa yabancı dil becerilerine ilişkin belgeleriyle birlikte disab.ed@saglik.gov.tr e-posta adresine başvurmaları gerekmektedir."

saglik bakanligi
mutercim
tercuman
avrupa birligi ve dis iliskiler genel mudurlugu
Yorum (13)
Halid Elyasin
yabancı uyrukluyum türkiye’de çalışmak istiyorum burada tıbbi görüntüleme bölümü okudum ve yeni bitirdim iş arıyorum
Cevapla
ABDULSEDDAR ELİBRAHİM
ben suriyeliyim ana dilim arapça ve türkçe dili ileri düzeydeyim . türkçe dili c1 ankara yıldırım beyazıt üniversitesi 1216 saatlik diploma sahibim üstelik c2 kütahya üniversitesiden sertifika kazandım ayrıca harran üniversitesinde okudum.
Cevapla
Emira elismail
ben türkvatandaşlıyım, dilim arapça ve türkçe dili ileri düzendeyim. kahramanmaraş üniversiteden anestezi bölümü mezun oldum çeviri içi arıyorum
Cevapla
Kadriye akça
merhaba t.c vatandaşıyım 6 yıl farklı kurum ve kuruluşları da çalıştım şu an işsizim tekrardan çalışmak isterim. i̇yi çalışmalar.
Cevapla
DOUAA ABDULMALEK
ben suriyeliyim , tıbbı dökümantasyon ve sekerterlik, istanbul üniversiteden mezun oldum .....c1 var, arap dili ve edebiyat mezun oldum,.
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir