Medimagazin logo

Cumhurbaşkanı imzaladı, Beştepe'deki güzellik uzmanları coştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet" programında, güzellik uzmanlarına hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda güzellik uzmanları için çok önemli olan Bakanlar Kurulu Kararnamesini imzaladı.
Cumhurbaşkanı imzaladı, Beştepe'deki güzellik uzmanları coştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Cumhurbaşkan Erdoğan, konuşmasının ardından, konuşmasının başında söz verdiği Güzellik Uzmanlarını ilgilendiren Bakanlar Kurulu Kararnamesini imzaladı. Erdoğan'ın imzaladığı, "Güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazları kullanarak tıbbi amaçlı olmayan işlemleri yapabilmesi ve bu uzmanların sahip olması gereken belgeleri düzenleyen" kararnameyi imzalamasının ardından salondaki güzellik uzmanlarından alkış tufanı koptu.

 

"BAKANLAR KURULUNDA ONAYLAYACAĞIM"

Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde insanlığın ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Kendi medeniyetimizin ve kültürümüzün sınırları çerçevesinde bu çalışmaların yürütülmesini çok isabetli buluyorum. Her esnafımız gibi sizlerin de sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapmalıyız. Bugün Bakanlar Kurulu'nda kararı onaylayacağım. Bu tabii bizim için bir görevdi ve bugün yerine gelmesi bizim içinde ayrı bir mutluluk vesilesidir. Bu vesileyle Sağlık Bakanıma, İçişleri Bakanıma, Milletvekilimiz Öznur kardeşime, huzurunuzda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. STK olarak Sayın Abdülkadir bey kardeşime teşekkür ediyorum.

güzellik uzmanı
tıbbi cihaz
cumhurbaşkanı
recep tayyip erdoğan
tibbi amacli olmayan
Yorum (6)
Frankie Bellevan
Hatırladığım kadarıyla " Yıpranma Payı " hakkında da verilmiş bir " Söz " vardı...
23
Cevapla
türker
Emekli hekimlere ve Ek Ödemesi olmayan hekimlere verilen maaşlarında iyileştirme yapma sözünüm yerine getirilmesini bekliyoruz.
29
Cevapla
Murat celikten
Haydi hanımlar yaşadınız!!! Doktorun yaptığı laserde bile yanık oluyor iz kalıyor. Artık laser her yerde serbest piyasa ekonomisi haydi rastgele
6
Cevapla
Frankie Bellevan
Populizm deyip geçmemek lazım.. Yanılmıyorsam olayda yaklaşık olarak , 450 bin potansiyel Oy' dan bahsediliyor..
7
Cevapla
Ahmet Özsoy
Okumaya ne gerek var
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir