Medimagazin logo

Diş Hekimliği Fakültesi bu yıl ilk mezunlarını verdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi bu yıl ilk mezunlarını verme gururunu yaşadı.
Diş Hekimliği Fakültesi bu yıl ilk mezunlarını verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Güngörmüş, modern binasında, Avrupa standartlarında hizmet veren Diş hekimliği Fakültesi’nin 2013 - 2014 Öğretim Yılında ilk defa 18 öğrencisini mezun ettiğini belirtirken, önümüzdeki yıl için de fakülteye 60 öğrenci kaydının yapılacağını açıkladı. Dekanı Prof. Dr. Güngörmüş 18 öğretim üyesi ve 45 asistan ile 145 ünitede diş sağlığı eğitimi verdiklerini söyledi. Öğrencisini kaliteli, en gelişmiş bilimsel ve teknolojileri kullanarak, araştırmacı, sorgulayıcı, mezuniyet sonrası sürekli eğitime inanan ve katılan, idealist, dürüst, etik, deontolojik ve çağdaş uzman hekimler olarak yetiştirdiğini vurgulayan Prof. Dr. Güngörmüş, “Fakülte olarak bu prensiplerimizden ödün vermeden eğitim ve diş sağlığı hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.


Haziran döneminde mezun olarak diş hekimi ünvanı almaya kaz kazanan 18 öğrenci, Dekan Prof. Dr. Metin Güngörmüş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamile Erciyas, yakınları ve diğer hocalarıyla mezuniyet heyecanını yaşadı.

gaziantep üniversitesi
prof. dr. metin güngörmüş
diş hekimliği fakültesi
Yorum (2)
bir dost
Çok ihtiyaç vardı sanki?! Çoğu diş tabibi zaten işsiz siz hala neyin derdindesiniz?
0
Cevapla
fatma yirmibeş
zavallı gençler,o kadar okudunuz,çalıştınız,mezun oldunuz şimdi önünüzde işsiz ve zor günler var..Allah bu mesleği bu hale getirenleri bildiği gibi yapsın.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir