Medimagazin logo

Hekim nöbetine gitmedi diye Valilik sözleşmesini iptal etti

Aile hekimi cumartesi nöbetine gitmedi, İzmir Valiliği Doktor Süleyman Şafak'ın sözleşmesini iptal etti. Sağlık çalışanları valiliğin kararına tepki gösterdi.
Kaynak: http://www.ulusalkanal.com.tr/
Hekim nöbetine gitmedi diye Valilik sözleşmesini iptal etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İzmir’de sağlık meslek örgütleri Bergama Aile Sağlık Merkezi’nde görevliyken sözleşmesi iptal edilen Dr. Süleyman Şafak için bir araya geldi.

Doktor Şafak’ın aile hekimliği sözleşmesi Sağlık Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu Cumartesi nöbetlerine gitmediği için iptal edildi.

Türk Halk Sağlığı Kurumu’nun bilgisi dahilinde İzmir Valiliği’nce görevden alınan Doktor Süleyman Şafak hastalarından kopartıldı.

İzmir Tabip Odası, Genel Sağlık-iş, Ses, Türk Sağlık Sen ve İzmir Aile Sağlığı Çalışanları Derneği bu duruma tepki gösterdi.

Ortak açıklama Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Pala tarafından okundu. 
 

aile hekimligi
sozlesme
izmir
cumartesi nobetleri
suleyman safak
Yorum (3)
hasan şenel
hadi hayırlısı... artık nöbet tutarsınız herhalde???
4
Cevapla
uzman dr
CERRAH NÖBET TUTAR, DAHİLYECİ NÖBET TUTAR. HEMDE AYDA 4-5 TANE TUTAR. AMA AİLE HEKİMİ AYDA SADECE 8 SAAT GÜNDÜZ TUTAMAZ. YAKINDA ESKİ SAĞLIK OCAĞI SİSTEMİNE DÖNÜLÜP 3-4 BİN TL'YE ÇALIŞACAKSINIZ.. ARTIK ÖZELDE GİZLİCE NÖBET TUTARSINIZ 10.000 TL ALMAYA ALIŞTIĞINIZ İÇİN
13
Cevapla
esat
sayın uzman dr (dr) eski sağlık ocağı sistemine dönüleceği bir öngörü mü yoksa duyum mu? ben de Sağlık bakanı değişmeden önce muayenehane sistemine dönüleceği şeklinde duyum almıştım.
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir