Medimagazin logo

Zekai Tahir’in asistanları hocaları için direniyor…

Ankara Zekai Tahir Burak E.A.H.’deki asistan hekimler hocalarının görev değişikliğine itiraz ederek, bugün mesaiye 3 saat geç başladı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
Zekai Tahir’in asistanları hocaları için direniyor…
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA-Asistan hekimler hatanenin en düzenli, adaletli işleyen ve  jinekoloji eğitimlerinde önemli yer tuttuklarına inandıkları Doç.Dr.Melike DOĞANAY ‘ın görev yeri değişikliği haberi ile üzüldüklerini ve 87 asistan hekimin çalışma şevkinin kırıldığını ifade etti.


Doç.Dr.Doğanay’In aynı göreve devam etmesini istediklerini belirten asistan hekimler taleplerini Başhekim’e iletmek için bugün mesaiye 3 saat gecikmeli olarak başladı. Medimagazin’e konuşan asistan hekimler bu konuda mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

 




 

zekai
tahir’in
asistanları
hocaları
için
direniyor…
Yorum (15)
Huri GÜVEY
Melike Hocamız üzerimizdeki hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz Zekai Tahirin Kadın Doğum İhtisasının kalitesine en önemli katkıları sağlayan hocalarımızın en önde olanıdır. Kendisinin bize mesleki ve cerrahi katkıları çok fazla olmakla beraber bununlada kalmayıp ideal kişiliği, hasta yaklaşımı ve akademisyenlik anlayışı ile de her konuda bize rehber olup bize birçok konuda olumlu katkısı olmuş ve yanımızda olup desteğini esirgememiştir. Biz de bu konuda elimizden geleni yapmazsak hakkını ödememiş oluruz.
0
Cevapla
gizem tanrikulu
Melike hocamiz bu ülkeye birebir basarili cerrah, etik doktor yetistirmeyi hedeflemis biridir.tum asistanlariyla tek tek ilgilenip hepimizin egitimine cok yardimci olmus olup bizler onun sayesinde basarili doktorlar olabilmisizdir.egitime bu kadar gonul veren birine bu yapilan cok buyuk haksizliktir..egitimin onune konulmus cok buyuk bir engeldir bu yapilan..
0
Cevapla
Necati Kaya
Sevgili Melike Doğanay hocamla 1990-1996 Yılları arasında ZTB de beraber çalıştık.Aynı dönem girmiştik asistanlığa.Bu güne kadar hayatımda gördüğüm eniyi kadın doğumcudur Melike Hocam.Tüm hayatını asistan Eğitimine adamış harika ameliyat yapan yaptıran mükemmel bir cerrahtır.ZTB başhekiminin Melike Hoca'yı acilde görevlendirmesi kabul edilemez asistanlar için ZTB nin bitmesi demektir.Sağlık Bakanı'nı göreve çağırıyorum Melike Hocanın acilde çalıştırılamaz
0
Cevapla
Murat Tandoğan
Türkiye'de iyilerin ve başarılı insanların kaderi. Ama Allah'ın izniyle bu kader değişecek. Yeter ki bizler doğru olduğuna inandığımız çizgimizi ve beraberliğimizi bozmayalım. Bence Melike hocam için koyduğumuz bu HAKLI tavır yıllardır uyutulan biz sağlıkçılar için BIR MİLATTIR. DEVAMINI GETIRMEKTE BOYNUMUZUN BORCUDUR...
0
Cevapla
Çağdaş mavigök
Melike hocamızın ztb de asisran eğitimine ne kadar katkısı olduğunu kadın doğum camiasında bilmeyen yoktur.hepimizi evladını yetiştirir gibi yetiştirmiş,cerrahi etik ve nosyonun yanında,cerrahi becerimizin gelişmesi için usta-çırak gibi birikimlerini bize aktarmaktan yılmamıştır.melike hocamıza yapılan bu haksızlığınsadece ona değil,tüm asistan arkadaşlara ve hastalara yapıldığının farkına varılmalıdır.biran önce bu yanlıştan geri dönülmelidir..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir