Medimagazin logo

Doktora şiddete ilk kez ertelemesiz hapis cezası verildi!

Samsun’daki özel bir hastanede gerçekleşen olayda; Sanık İ.E.'nin işi olmadığı halde çocuğuna bakmadığını söyleyerek doktor T.B. ‘ye hakaret ettiği, güvenlik görevlisi H.C.’ye karşı da darpte bulunduğu iddia edilmişti. Mahkeme, konuyla ilgili kararında sanık İ.E.’yi sicilinin temiz olmaması ve eylemini kamu görevlisi sayılacak kişiye karşı gerçekleştirdiği gerekçesiyle ertelemesiz 9 ay hapis cezasıyla cezalandırdı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN - HABER MERKEZİ
Doktora şiddete ilk kez ertelemesiz hapis cezası verildi!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 21 Eylül 2013 tarihinde Samsun’da gerçekleşen olayda sanık İ.E. kızını tedavi için getirdiği hastanede görevli doktorun  ‘işi olmadığı halde çocuğuna bakmadığını’ söyleyip görevli Doktor T.B ile tartışarak, hakaret ettiği iddia edilmişti.


Tartışma sırasında sanığın, Dr. T.B.’ye sinkaflı küfürle hakaret ettiği, aynı hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan H.C.’nin de sol bacağına tekme ile vurarak yaraladığı ve tehdit ettiğinin iddia edildiği olay da mahkeme kararını verdi.


Sanık İ.E. sicilinin temiz olmaması ve eylemini kamu görevlisi sayılacak kişiye karşı gerçekleştirdiği gerekçesiyle “yaralama, hakaret ve basit tehdit suçlarından” ertelemesiz 9 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.

 

doktora
şiddete
ilk
kez
ertelemesiz
hapis
cezası
verildi!
Yorum (5)
dr.pratis.
acil de korkarak nöbet tutuyoruz.ambulansla hasta sevkleri çok zorlaştı.hasta ve yakınları devamlı saldırıyor.tükenmişlik sendromuna girdik.döner alamıyor veya az alıyoruz.acil de döner katsayımız düşük.
0
Cevapla
drovuz
Türkiyede tek tük olsada Hakimler varmış
0
Cevapla
MESUT ÖZSOY
nasıl isteyince oluyormuş. bir hakimi tehditet, saldır bakalım neolur.TÜRKİYEDE ADALET ADAMINA GÖRE , KEYFE KEDER HAKİM KEYFİNE BIRAKILIRSA . DR. a SALDIRI BİTMEZ. NADİRDE OLSA , SAĞ DUYULU HAKİM VARIŞ. ŞİMDİYE KADAR BU KARARI VERMEYENLERE YAZIKLAR OLSUN.
0
Cevapla
ümit ali malçok
Bu cezayı veren adalet sistemine teşekkür ediyorum. Umarım örnek teşkil eder. Sürekli sistemin açığını kullanarak polemiklerle cezadan kaçan şiddet yanlılarına ve hakim-savcılara örnek olur.
0
Cevapla
tıpçı
Adamın sabıkası varmış, ondan direk hapis vermişlerdir, yoksa 5 sene hükmün açıklanması geri bırakılır, adamı da sırtını sıvazlayarak uğurlarlardı.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir