Medimagazin logo

Hayırsever doktordan eğitime tam destek

TBMM tarafından 2010 yılında ’Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen 81 yaşındaki Milaslı hayırsever Dr. Mete Ersoy, eğitime katkılarını sürdürüyor. Ersoy, şimdi de kendi ismini verdiği ortaokula 4 derslik yaptıracak.
Kaynak: HÜRRİYET
Hayırsever doktordan eğitime tam destek
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Milas’ın Şevketiye Mahallesi’ndeki Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’na Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında 4 ek derslik, kantin ve kapalı spor salonu tribünü yaptıracak olan hayırsever Dr. Mete Ersoy ile Muğla Valisi Amir Çiçek arasında protokol imzalandı. Valilik 75. Yıl Salonu’ndaki protokol töreninde konuşan Çiçek, hayırseverin yaptırdığı okullarda, devlete ve millete hayırlı gençlerin yetişeceğini vurguladı.

 

Muğla’da hayırsever vatandaşların eğitim konusunda her zaman devlete destek olduğuna dikkat çeken Vali Çiçek, "Eğitim kurumlarımızda cesaretli, bilgili, bilgiyi hayata geçirebilen, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızın bizim yanımızda olduğunu görmek bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

İmzalanan protokolün ilk olmadığını söyleyen Dr. Mete Ersoy, hayırseverlerce yaptırılan eğitim kurumlarında çocuklara sadece eğitim verilmediğini aynı zamanda onların hayata hazırlandıklarını aktardı.

Protokol imza töreninde Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de hazır bulundu. Öte yandan il genelinde Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde şimdiye kadar bin 91derslik, 3 kapalı spor salonu, 2 konferans salonu, 3 lojmandan oluşan 101 protokol imzalandığı, bunların proje tutarları toplamının 116 milyon 895 bin liraya ulaştığı belirtildi.

dr. mete ersoy
hayırsever doktor
eğitime katkı
Yorum (1)
bartu
Ben uzman doktor olarak çocuğumu zor okutuyorum. Bana da yardım etse fena olmaz.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir