Medimagazin logo

Kırklareli'nde hastaya hakaret eden doktora soruşturma

Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimliği, hastanede görevli bir doktor hakkında hastasına hakaret ettiği ve darbetmeye çalıştığı iddiasıyla soruşturma başlattı
Kırklareli'nde hastaya hakaret eden doktora soruşturma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kırklareli'nde bir doktor hakkında, hastasına hakaret ettiği ve darbetmeye çalıştığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Kırklareli Devlet Hastanesinde doktor C.D.Ö'nün, Z.Y'yi muayene ettiği sırada çığlık sesleri gelmesi üzerine odaya giren hasta yakınları ve güvenlik görevlileri, doktor ve hasta arasındaki tartışmaya müdahale etti. Z.Y, hastaneden Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliğine giderek, doktor C.D.Ö'den kendisine hakaretlerde bulunduğu ve yumruk atmaya çalıştığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimliğince de iddialar üzerine doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu arada, doktor C.D.Ö. hakkında Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca geçen yıl sosyal paylaşım sitesi üzerinden hastalara küfür ettiği gerekçesiyle başlatılan soruşturma devam ediyor.

kirklareli
hastasina hakaret
kirklareli devlet hastanesi
Yorum (3)
Frankie Bellevan
Anlaşılan , Meslektaşı Zıvanadan çıkartmışlar.. Türkiye'nin Geneli bu durumda...
26
Cevapla
öztürk yılmaz
devam edin devam edin fazla değil bi 5 sene sonra hekimlik diye bi meslek kalmayacak ülkede. hastaneye giren kesimin en az yarısı hekimi potansiyel düşman olarak görüyor. Dünyanın her yerinde el üstünde tutulan bu mesleği bu hale getirenler utansın. Keşke Vehbi Koçu biraz örnek alsalar. Bir insan herşeyden önce sağlığı ile vardır sağlığı yoksa dünyanın malı onda olsa değeri bir hiçtir. Biz hekimlerde eğer bunun teminatıysak bu gidişat niye. Hekim maaşı 2900 , hakim maaşı:13500. Bu hale getirenlerin utansın ne diyeyim. Neymiş efendim bu meslek para için yapılmazmış, iyi anladıkta o zaman gönüllülük esasına göre yapılsın , hiç maaş vermeyin.. Hekim ve hakim dünyanın heryerinde eşdeğerdir. bizde 1/5 hükmünde.
13
Cevapla
acil
doktora saldıran hasta ve hasta yakınına hiçbir şey olmaz.hastaya bir şey söylersiniz suç olur.sağlık çalışanına saldırı teşvik edilmektedir.sağlık bakanlığı sağlık çalışanını perişan etmiştir.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir