Medimagazin logo

Mecburi hizmet iki yıla çıktı

Kaynak: TAKVİM - Hüsniye ORAL
Mecburi hizmet iki yıla çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı, yayımladığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'yle doktor, ebe, hemşire gibi sağlık çalışanlarının zorunlu hizmet süresini 2 yıla çıkardı. Buna göre; 500 gün olan süre, 730 gün oldu. Yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle zorunlu hizmetini tamamlamak üzere olan personel de, 6 ay daha uzatmak zorunda kaldı. Türk Sağlık-Sen, yönetmeliği mahkemeye taşıdı.


 

mecburi
hizmet
iki
yıla
çıktı
Yorum (16)
A.K.
Ne bu şimdi şaka mı?
0
Cevapla
drm
sayın site yöneticileri lütfen kaynagı belı olmayan haberlere itibar etmeyin bu haber yalan haber zorunlu hizmetini tamamlayan uzmanlar atamaya girebiliyor lütfen haberleri dikkatli verelim işte ispatı: sağlık bakanlığı sitesinde de var 5- Sağlık hizmetlerinin aksamaması ve etkili bir personel planlaması yapılabilmesi için, 27.05.2013 tarihi itibariyle kadrosunun bulunduğu ilde en son atanma tarihinden itibaren Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları kadrosunda fiilen en az 2 yıl çalışmış olan personelin müracaatları kabul edilecektir. Ancak DHY’ li olarak atanan personel için DHY’ sini tamamlamış olmak şartıyla atandığı ilde 2 yıl çalışmış olma şartı aranmayacaktır.
0
Cevapla
DR
Kanun daha önce zorunlu hizmete başlayanları da içerir mi?.. Yani çıktığı tarihten sonra zorunlu hizmete başlayanlar için geçerli olmaz mı..?.. ben bu şekilde biliyorum...
0
Cevapla
drmecburi hizmet
bu haber doğru mu lütfen biri yanlışlık olduğunu söylesin ne zaman çıktı 730 güne bu mecburi hizmet
0
Cevapla
A.K.
Lütfen ciddi ve sorumluluğunu bilen gazetelerin haberlerini buralara taşıyalım.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir