Medimagazin logo

“Manyak bu adam”

Edremit’te 10 öğrencisine rapor almak için gelen öğretmen, aile hekimine “Manyak bu adam” dediği için 7 bin lira cezaya mahkum oldu.
Kaynak: MEDİMAGAZİN - ÖZEL HABER
“Manyak bu adam”
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BALIKESİR-Hiçbir meslek örgütünden ve avukattan  destek almadan kendisine karşı yapılan hakarete yönelik dava açan aile hekimi, sanığı para cezasına mahkum ettirdi.

Edremit 3 Nolu ASM’de aile hekimliği yapan Dr.Ergün Akpınara, öğretmen İ.D. 10 tane öğrencisine lisans çıkartmak için “çok acele” rapora ihtiyacı olduğunu söyledi.  Dr.Akpınar öğretmene “her öğrencinin bağlı bulunduğu aile hekiminden rapor alabileceğini ve kendisine kaydedilen öğrencilere sıraları geldiğinde bakacağını” söyledi.

Dr.Akpınar mahkemede verdiği ifadede öğretmenin kendisine  “Hayır, bunların hepsine sen bakacaksın, bakmak zorundasın, burada bomboş oturuyorsun” dediğini iddia etti.Ayrıca daha sonra öğrencilerden birini muayene ederken öğretmenin dışarıda “Manyak bu adam” diye bağırdığını ve “Sen görürsün” diyerek tehdit ettiğini belirten Dr.Akpınar, şikayetçi olduğu öğretmeni 7 bin 80 Tl adli para cezasına çarptırdı.

“manyak
bu
adam”
Yorum (11)
Frankie Bellevan
bugün bana 2 tane spor lisesi öğrencisi kardeşim geldi. 5 günlük rapora ihtiyaçları olduklarını söylediler. onları öncelikle oturttum. ve içecek birşeyler ikram ettim. ve türkiye'nin gündemini anlattım. büyük bir sabırla ve arada kendi fikirlerini de söyleyerek karşılıklı sohbet ettik. bu kardeşlerim 17 yaşlarındaydı. her ikisine de rapor verdim. ne zaman bir sıkıntınız olursa da uğrayın dedim. bir elimden öpmedikleri kaldı. ben de onları yanaklarından öptüm ve gönderdim. yani ben olsam hepsini toplar önce bir brifing verir hepsine çay ikram eder sonra da rapor yazıp gönderirdim. not:benim oğlum da bu sene üniversite sınavına giriyor. ve de ankara'da. gittiği dershane de eylemlerin merkezi olan kızılay'da. gençlerin yeterince sorunu var. onlara(elbette hekime saygılı olanlara)yardımcı olmamız gerekir. biz gençlere değer vermezsek onlar da ne tayyip erdoğana ve ne de bizlere değer vermezler.
0
Cevapla
ali veli
lafı dönüp dolaştırıp tayyibe getirmek için kaç yıl eğitim aldın çok merak ediyorum :)
0
Cevapla
Frankie Bellevan
ali veli meslektaşım:söyleyeyim. 30 yıl. yani tıp fakültesine adım attığım zamandan beri. ayrıca şunu da söyleyeyim sayın başbakan hem emekli hekimler hem de bir allahın kuruşu döner alamayan hekimlerin daha fazla ücret alabilmesi için kurmaylarına talimat vermiş. saygılar.
0
Cevapla
cem ali kılıç
Genelde beden eğitimi öğretmenlerinin tavrı böyle. Banada öğrencileri getirmeden müsabakalara girebilir raporu için gelmişti biri. Bimere şikayette etti. Sonuç; avcunu yaladı. Bu konunun başbakanla, hükümetle alakası yok. Okumuş adam bunu yapıyor. Yazık. Bende gezi parkı eylemlerine destek veriyorum hükümete karşıyım ama bu konuda hükümet masum.
0
Cevapla
aydin sinal
beden egitimi hocasi dogru söylemis,manyak olmasam hekim olmazdim,yada mazosistim.ayda en az 60 saat mesai,07-16 arasi normal ,hergün fazla mesai,40 sene de 50 binin üzeri narkoz,günde en az 10-15 hastaya premedikasyon viziti,postoparatif vsite,yogun bakim ünitesi,agri poliklinigi,paliatif klinik,anestezi ambulans.acilhekimlik;ambulans helikopter le en az 15 bin vakaya cikis,enaz 6 adet haftada bir gece,ayda bir hafta sonu nöbeti,telefonla cagirma nöbetleri,yapilan hatalarda savci ile,tabipler birligi ile ugrasmak,3 kerre mahkemeye cikmak,mecburi yapilan kurslar sympozyumlar..ve...ve...ve...bir banka müdürü kadar kazancim olmadi,emekli oldum nerdeyse bir banka müdür emeklisinin yarisi kadar maasim var.eger manyak olmasaydim yol yakinken dönerdim .ceza vermisler taktirname vermeleri lazimdi kiral ciplak diye dogruyu söyledigi icin.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir