Medimagazin logo

Kol gerdirme ameliyatı sonrası enfeksiyon kaptı! Doktor hakkında soruşturma

Avusturya'da yaşayan Sevda D. mide küçültme ameliyatı sonrası hızla kilo verdi. Kolundaki sarkan deriyi aldırmak için tam iki kez farklı doktorlar tarafından ameliyat edildi. Ağrıları bir türlü dinmeyen Sevda D. kolunun ödem tuttuğunu ve giderek şişmeye başladığını fark etti.
Kaynak: Sabah - Atakan Irmak
Kol gerdirme ameliyatı sonrası enfeksiyon kaptı! Doktor hakkında soruşturma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İddiaya göre, Avusturya'da yaşayan güzellik uzmanı 35 yaşındaki Sevda D., 2019'da fazla kiloları nedeniyle bıçak altına yattı. Mide küçültme ameliyatının ardından hızla kilo veren Sevda D.'nin vücudunda sarkmalar yaşandı.

Bunun üzerine 2021 yılında Türkiye'ye gelen genç kadın, bir estetik doktoru ile kol gerdirme ameliyatı için anlaştı. Başarılı operasyon sonrası Avusturya'ya dönen Sevda D., kollarında bulunan sarkmaları daha da gerdirmek için tekrar operasyon geçirme kararı aldı.

Fiyatları fazla bulunca başka doktor aradı

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, 2021 yılında operasyon geçirdiği doktoru arayan güzellik uzmanı operasyon için istenen fiyatı fazla bulunca internetten araştırma yaparak Op. Dr. D.E. ile anlaştı. Geçtiğimiz 12 Mart günü Şişli'deki bir hastanede ameliyat olan Sevda D. aynı hastanede tedavi altına alındı. Genç kadın hastanede yattığı sırada sağ kolunda hissizlik ve ağrı hissetmeye başladı.

Bu durumu doktoruna anlattığında koluna buz uygulaması yaparak yukarıda tutması gerektiği söylendi. 13 Mart'ta hastaneden taburcu olan genç kadın, kendisine reçete edilen ilaçlarını alarak konakladığı otele geçti.

Ancak ağrıları bir türlü dinmeyen Sevda D. kolunun ödem tuttuğunu ve giderek şişmeye başladığını fark etti.

Doktor hakkında soruşturma

Kolunun fotoğrafını Doktor D.E.'ye atan genç kadın derhal hastaneye gelmesi gerektiğini duyunca tedavi için doktorun yanına gitti. Hastanede kolunda bulunan dikişlerin açılması gerektiğini söyleyen Doktor D.E, aksi takdirde kolunu kesmek zorunda kalacaklarını belirtti.

Dikişlerin açılmasını kabul eden genç kadının kolunda oluşan yara, enfeksiyon kaptı. Kolunda oluşan yaralar nedeniyle savcılığa başvuran Sevda D. doktor D.E hakkında şikayetçi oldu. Şikâyet sonrası doktor hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

doktor
kol gerdirme ameliyati
sorusturma
ameliyat
Yorum (6)
tuğrul
haber mi şimdi bu? anlamadık
15
Cevapla
ayt12
bunun nesi haber ? açıklama lütfen
6
Cevapla
Yorumsuz
ri̇ski̇ alıp yatacaksın ameliyat masasına, bu sıradan bir masa değil her müdahale sonuçta risk taşır.
2
Cevapla
Yalnız kurt
s .evgili k .ardeşim her yerin bitti kolunmu kaldı sen a.llah m.muhafasasında k.al
1
Cevapla
yandalcı
bu ne biçim haber ya tanıdığınız falan mı ya da size para mı verildi haber yapılsın diye eee nolmuş enfeksiyon kapmışsa, literatürde ameliyat sonrası enfeksiyon kesin kapılamaz diye bir şey mi var.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir