Medimagazin logo

Türk bilim adamına uluslararası kongrede önemli ödül

Hindistan'da düzenlenen Acil Tıp Kongresinde tek uluslararası ödül, ATUDER Başkanı Prof.dr.Başar Cander'e verildi
Türk bilim adamına uluslararası kongrede önemli ödül
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

20-24 Kasım 2015 tarihleri arasında Hindistan'ın Haydarabad eyaletinde 17. Ulusal Acil Tıp Kongresi (EMCON),  Society Emergency Medicine India (SEMI) tarafından gerçekleştirildi.

Kongreye başta Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Başkanı Prof. Dr. Başar Cander olmak üzere ATUDER üyeleri konuşmacı, oturum başkanı ve ana organizatörden biri olarak davet edilmiştir.

Kongreye; Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Asya’dan tanınmış 1000 den fazla katılımcı ve hükümet yetkilileri katıldı. Bu önemli kongrede 22 Kasım tarihinde katılımcıların ve hükümet yetkilisinin olduğu törende “SEMI EXCELLENCE AWARD in the field of Emergency Medicine –“International leadership Category” for the year 2015” ödülü ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar Cander'e Uluslararası Acil Tıp Camiasının önemli isimlerinden ve Stanford Üniversitesi öğretim üyelerinden, Dr. Mahadevan tarafından verildi.

Ödülün veriliş nedeni Prof. Dr. Başar Cander’in Acil Tıp alanında yaptığı “katkı, aktivite, vizyon ve uluslar arası liderliği” esas alınarak verildiği açıklandı.

kongre
prof. dr. basar cander
hindistan
atuder
Yorum (1)
araş görev
Tebrikler gurur duyduk
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir