Medimagazin logo

75. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura Sonucu yayımlandı

75. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kura Sonucu yayımlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Güvenlik soruşturması yapılması için vakıf üniversitelerinden mezun olanlar ile açıktan atama ile atanacak olan adaylar ( Kadroları Bakanlığımız ve devlet üniversitelerinde bulunanlar hariç) PBS üzerinden “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu” 17 Mayıs 2017 Çarşamba– 8 Haziran 2017 Perşembe Saat 18:00 tarihleri arasında doldurup kesinleştireceklerdir.


 

 


75’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda Türk Silâhlı Kuvvetlerine ataması yapılacak pratisyen tabiplerin atamalarının yapılabilmesi için Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılması, ayrıca adayların Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Md.lüğü  Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından sevk edilecekleri hastaneden “TSK’da devlet memuru olur” raporu alması gerekmektedir. Bu nedenle Türk Silâhlı Kuvvetlerine ataması yapılacak pratisyen tabipler aşağıdaki bağlantıda bulunan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunu eksiksiz olarak doldurulacaklardır. Arkalı-önlü 4 (dört) suret çıktı alındıktan sonra her birine fotoğraf yapıştırılacak ve imzalandıktan sonra hızlı posta (sadece PTT APS ile – kargo şirketleri hariç) yoluyla 4 Adet nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne ivedi olarak gönderilmesi sağlanacaktır. 15 gün içerisinde söz konusu belgelerini Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire Başkanlığına ulaştırmayan pratisyen tabipler hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Adres: Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Daire
           Başkanlığı 06620 Cebeci  / ANKARA
 


 

dhy
75. dönem devlet hizmeti yükümlülüğü kura sonucu
Yorum (1)
dr.mikro
Aynı ''KURA'' birileri adrese teslim İzmir, İstanbul, Aydın, Bursa... garibanlar Hakkari, Şırnak, Muş... ikisinin de adı mecburi hizmet... Hadi gariban torpilim yok çekecem dedi gitti mecburi hizmetini tamamlandı arkadaşının ''mecburi'' hizmet yaptığı yere 20-30 bin puanla gelebiliyor oda kadro açılırsa ve puan yeterse... Adaletin bu mu bakanlık...
46
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir