Medimagazin logo

Bayramdan sonra üçüncü dalga geliyor

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr.Eyüp Gümüş bayramdan sonra yeni bir görevden alma dalgasının sinyallerini verdi
Bayramdan sonra üçüncü dalga geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

FETÖ soruşturması kapsamında iki kez görevden alma gerçekleştirildi ve üçüncü dalga da yolda.  Soruşturma kapsamında yapılan çalışmalar sırasında sürekli yeni bilgiler elde ediliyor.
Gözaltına alınanların verdiği ifadelerden yeni kişilerin ortaya çıktığını ve bu bilgiler geldikçe yeni açığa almaların olduğunu dile getiren Prof.Dr.Eyüp Gümüş, Medimagazin'e yaptığı açıklamada ‘’Bayramdan sonra yine açığa almalar olabilir.  Arkadaşlarımız çalışıyor.   Bir ekip var ve bu ekibin tek işi bu.  Hakkaniyetli olarak açığa almaları yapıyoruz.  Daha sonra bunları tekrardan değerlendiriyoruz.  Açığa aldıklarımızdan bilgi ve belgeler sonrasında bir bağlantı olmadığını tespit edersek göreve iadesini yapıyoruz.’’ dedi.


Döner sermaye yılbaşından sonra önemli oranda artacak


Açığa alınan sağlık personeline ne olacak?
FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 2 binin üzerindeki sağlık personelinin özelde çalışıp çalışamayacağı konusuna da değinen Gümüş, ‘’Açığa alınan personelin bir kısmı gözaltına da alınıyor.  Bu personelin incelemeleri ve savcılık soruşturmaları devam ediyor.  Savcılık soruşturması geçirenler hiçbir yerde çalışamıyor.  Bunun dışında adli takip ile serbest bırakılanlar özel sektörde çalışabilecek.  Çünkü bunlar sağlık personeli ve işlerine devam edebilirler ama kamuda çalışmaları engellenmiş oluyor.’’ şeklinde konuştu.


Kapatılan üniversitelerdeki asistanların durumu belli oldu


 

fetö operasyonu
üçüncü dalga
sağlık bakanlığı müsteşarı
prof.dr.eyüp gümüş
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Makul ve Mantıklı.. Aklı başında hiçbir insanın Fethullah Gülen'le ilişkisi olmaz , olamaz ve olmamalıydı da.. Ama menfaat ve karşılıklı çıkar ilişkisi aklının başında olduğunu düşündüğümüz pek çok insanı ne yazık ki yoldan çıkarıyor.. Şuurunu kaybedecek derecede bağlılar da darbe girişiminde dahi bulunabiliyor.. Çok şükür Takke düştü Kel göründü... At izi İt izi mevzusuna gelince ; Ne yazık ki bu ülkede her zaman At izi İt izine karışmış , karıştırılmıştır.. Fethullah Gülen ve Ekibinin " Saadet Zinciri " ve ömrü de buraya kadarmış...
19
Cevapla
Murat celikten
Cemaatler bu dünyada ( kamuda) ilerleyebilmek için değil, öbür dünyada ilerleyebilmek için olmalıdır. (Olacaklarsa) Yoksa samimiyetleri sorgulanır hâle gelir. Tüm devlet büyüklerimiz ve bakanlık bürokratlarımıza.
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir