Medimagazin logo

Şehit Tabip Teğmen Hulusi Elçi son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Tabip Teğmen Hulusi Elçi'nin (27) cenazesi, memleketi Bingöl'de toprağa verildi.
Kaynak: DHA
Şehit Tabip Teğmen Hulusi Elçi son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Tabip Teğmen Hulusi Elçi’nin naaşı, gece saatlerinde Bingöl Devlet Hastanesi morguna getirildi. 

Şehidin acı haberini umredeyken alan annesi Hatice’nin de gelmesiyle şehidin naaşı, morgdan alınarak Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki Selahaddin-i Eyyubi Camisi'ne getirildi. 

Burada düzenlenen törende anne Hatice ile kardeşi Yusuf ve babaannesi Hayriye Elçi ile yakınları, uzun süre şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. 

Törene katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehidin yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi. Burada alınan helallik ve yapılan duanın ardından İl Müftüsü Mustafa Topal tarafından cenaze namazı kıldırıldı. 

Cenaze namazına şehidin dedesi Çerkez Elçi, Vali Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, siyasi partilerin temsilcileri, il protokolü ve vatandaşlar katıldı. Şehit Hulusi Elçi'nin naaşı cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Tabip Teğmen Hulusi Elçi şehit oldu


 

hulusi elci
tabip tegmen
pencekilit operasyonu
bingol
Yorum (3)
Deli Deli Küpeli
baqara - 154: vela tequlu limen yuqtelu fi sebilillahi emvat, bel ehyaun ve lakin la teş'urun(e). baqara - 156: "inna liilahi ve inna ileyhi raciun(e)". şehidimizin yakınlarına yaradan sabırlar ihsan eylesin inşallah...
11
Cevapla
ÖMER FARUK ATAY
vatan uğrunda şehit olan genç meslektaşımızı saygı ve rahmetle anıyorum.ailesinin başı sağ olsun.
4
Cevapla
ömer
allah rahmet eylesin, bu haberi verdiğiniz için sizi kutlarım sn editör selam size
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir