Medimagazin logo

Tıp öğrencileri Cem Yılmaz ve Orhan Gencebay dedi

TÜRK Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği (TürkMSIC), ülke genelindeki tıp fakültesi öğrencileri arasında yapılan oylama ile 'yılın enleri'ni seçti
Kaynak: STAR
Tıp öğrencileri Cem Yılmaz ve Orhan Gencebay dedi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Orhan Gencebay'la Bir Ömür'ün 'en iyi albüm', Hürriyet Gazetesi'nin 'en iyi gazete', Cem Yılmaz'ın 'en sevilen komedyen', yüz naklinin 'en önemli tıp gelişmesi' seçildiği oylamada, 17 kategoride 'yılın enleri' belirlendi.


TürkMSIC olarak Ankara'da geçen yıl ilki gerçekleştirilen, 'Değişen Sağlık Politikaları Işığında Sağlık Hukuku' temalı sempozyumun ikincisi bu yıl, 'Tıp Öğrencilerinin Gözüyle Sağlık Ekonomisi' temasıyla 22- 24 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılacak. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Akdeniz Yerel Kurulu'nun ev sahipliğinde, Kervansaray Lara Hotel'de yaklaşık 400 öğrencinin katılacağı sempozyuma, akademisyen, yazar ve sanatçılar ile sivil toplum kuruluşları katılacak.Sempozyum kapsamında, TürkMSIC'in Türkiye'deki tıp fakültelerinde okuyan binlerce öğrencinin aralık ayında turkmsic.net adresi üzerinden yaptıkları oylama ile belirlenen 'yılın enleri'nin ödülleri de verilecek.Tıp öğrencilerinin oylarıyla 17 kategoride belirlenen 'yılın enleri' şöyle: İskender Pala'nın Od kitabı 'en iyi kitap', Orhan Gencebay ile Bir Ömür albümü 'en iyi müzik albümü', Fetih 1453 'en iyi yerli film', Hürriyet Gazetesi 'en iyi gazete', Yiğit Özgür 'en iyi karikatürist', Cem Yılmaz 'en sevilen komedyen', Ekşi Sözlük 'en sevilen internet sitesi', LÖSEV 'en sosyal sorumluluk sahibi kurum', National Geographic 'en iyi dergi', yüz nakli 'en önemli tıp gelişmesi', Geveze in The Morning (Geveze-Virgin Radyo) 'en iyi radyo programı', Prof. Dr. Ömer Özkan 'en iyi doktor', 5N 1K Cüneyt Özdemir (CNN Türk) 'en iyi haber programı', Aykırı Sorular- Enver Aysever (CNN Türk) 'en iyi TV programı', ntvmsnbc.com 'en iyi haber sitesi', Beyaz Show- Beyazıt Öztürk 'en iyi TV eğlence programı', Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin 'Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım' projesi 'en iyi sosyal sorumluluk proje'. Ödüller sempozyumun ikinci günü 23 Şubat Cumartesi akşamı düzenlenecek törenle takdim edilecek. Sağlık sektörünün gün geçtikçe değişime uğradığı, değişim ve değişimin paydaşları olan tüm gruplar tarafından takip edildiğine dikkat çeken TürkMISC Başkanı İdris Taş, birliğin 1952 yılında tıp öğrencilerinin kendi iradesi ile kurulduğunu anlattı. Taş, Dünya Sağlık Örgütü ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu tarafından resmi olarak tanınan Türkiye'deki tek öğrenci topluluğu olduklarına dikkati çekti.

tıp
öğrencileri
cem
yılmaz
ve
orhan
gencebay
dedi
Yorum (4)
aydin sinal
Tip ögrencilerinin "sectikleri"ne göz atinca,nicin yorumlar bu kadar kültür seviyesi altinda,sadece para pul yazilip konusuluyor,diye kendi kendime sordugum sorunun cevabini buldum.Yayinladiginiz icin tessekkürler,beni rahatlattiniz,bana yapilan elestirileri bu anket sonrasi ciddiye alip savunmaya gecmeyecegim.Tost ve test nesli deyip gececegim.Frankfurtan selamlar,sevgiler.
0
Cevapla
gariban doktor
Aydın bey noktayı koymuş gerçekten, teşekkürler...
0
Cevapla
şahin öztürk
Orhan Gencebay diyorum..tek geçiyorum..
0
Cevapla
A.K.
Ben de diyorum ki:Bu mesleği yol yakınken bırakın.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir