Medimagazin logo

TUS birincisi hangi fakülteden?

TUS birincisi hangi fakülteden?
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

13 Nisanda yapılan TUS Sonuçları açıklandı. İlkbahar dönemine ait TUS dereceleri belli oldu.Sınav sonuçlarına göre TUS birincisi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden olurken, ikinci Hacettepe, üçüncü ise GATA’dan oldu.

TUS birincisi Dr.Hüseyin Kurtdemir temel bilimlerden 74.8, klinik bilimlerden de 74.5 puan adlı.

TUS ikincisi Dr.Cihan Demir temel bilimlerden 74, klinik bilimlerden de 74.4 puan adlı.

TUS üçüncüsü Dr.Ömer Faruk Keskin ise temel bilimlerden 73.5, klinik bilimlerden de 73.8 puan adlı.

tus
birincisi
hangi
fakülteden?
Yorum (17)
aydin sinal
Ben 1974 yilinda Saglik bakanliginin actigi asistanlik sinavinda genel cerrahi icin girmistim tip bilgisi:96,ingilizce:93 puan almistim. Üniversiteler asistanlarini kendileri secerdi tipbiyenin en caliskanlari ve en torpillileri üniversitelere usulen bir imtihanla girerlerdi,ben zaten HÜTF de anestesi bölümünde asistandim(psikiatri,neuroloji,radyoloji,patoloji de Üniversite asistanligi icin istedigim bölümlerdi hepsinede girebilirdim,ama ta liseden beri Almanyaya gitmek istiyordum cünki akrabalarim oradaydi.6 ay sonrada Almanyaya geldim.Gercekten AÜTF zamanimda en iyi tip fakültesiydi,bitirmek icinde caliskan olmak lazimdi,gecer not 60/100 idi bende caliskandim.
0
Cevapla
DR.TAYFUN UCAR
Ankara Tip li olarak gurur duydum. Tebrikler
0
Cevapla
ihsan ünüvar
Istisnalar kaideyi bozmaz.Hacettepe en iyi tıp fakültesidir. Hacettepe'ye puanı yetmeyen Ankara Tıp'a girer.Zaten 1. olan arkadaş da geçen sene iyi puan alamamış , o nedenle aşırı çalışmış besbelli.
0
Cevapla
EVREN BESLER
Bir ''Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'' mezunu olarak tebrik eder, başarılar dilerim. İlgili şahısa seçeceği branşı medikolegal meselelere en uzak bir branştan seçmesini tavsiye ederim.
0
Cevapla
fatih
Aydın Sinal Hocam ! Konunun sizin hayat hikayenizle ne ilgisi var?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir