Medimagazin logo

Aşağıdakilerden hangisi adrese teslim kadro ilanı değildir!

Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından bugün yayınlanan Akademik Kadro ilanında nerdeyse tüm kadrolarda adrese teslim şartlar arandı
Aşağıdakilerden hangisi adrese teslim kadro ilanı değildir!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Abant İzzet Baysal Üniversitesinden:

AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alınacaktır. Atama kriterleri http://www.ibu.edu.tr/index.php/tr/akademik linkinden temin edilebilir. Başvuracak adayların yayınlarını Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde bulunan puan tablosuna göre kodlamaları gerekmektedir.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Profesör kadroları devamlı statü için olup; adaylar başlıca araştırma eserini de belirttikleri dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan altı takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Doçent kadroları devamlı statü için olup; adaylar dilekçesine ekleyecekleri, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf ve özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına başvuracaklardır.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; dilekçesine ekleyecekleri, öğrenim belgeleri, nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dört takım dosya ile kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Bilim alanı bir yabancı dille ilgili olanlar başka bir yabancı dilde sınava girecektir. Adaylar dosyalarına haklarında bilimsel referans alınabilecek üç öğretim üyesinin isim ve adreslerini ekleyecektir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacaktır.

Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecelerine uygun olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Birim Anabilim Dalı Unvan Derece Adet Açıklama
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İstatistik Yardımcı Doçent 4 1 Kayıp veri analizi üzerine çalışmış olmak.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Termodinamik Doçent 2 1 Yeni ve yenilenebilir enerji sistemleri ve ısı pompaları konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Yardımcı Doçent 5 1 Sitotoksisite, Genotoksisite ve irrigasyonsolisyonları hakkında çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları Profesör 1 1 Ağız, yüz ve çene cerrahisi yan dal uzmanlığı olmak ve Ses hastalıkları ile ilgili çalışmaları bulunmak.
Tıp Fakültesi Anatomi Doçent 2 1 Cerebellum hacminin hesaplamaları üzerine çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Psikiyatri Doçent 2 1 Duygudurum bozukluklarınınetyopatogenezi ile ilgili tanısal çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Doçent 2 1 Tekrarlayan düşükler ve endometriumkanseri ile ilgili çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Kardiyoloji Doçent 2 1 Periferik arter yaralanmalarındaendovasküler tedavi konusunda çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Acil Tıp Yardımcı Doçent 4 1 Acil servise iş kazaları nedeni ile başvuran hastaların demografik özellikleri üzerine çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Biyokimya Yardımcı Doçent 5 1 Eser elementlerle ilgili çalışma yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Yardımcı Doçent 5 1 Osteoartritte Manyetik alan ve TENS tedavilerinin etkinliği konusunda çalışması olmak.
Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Yardımcı Doçent 5 1 Karaciğer kist hidatiğinde parssiyelkistektomi ve kolelitiaziste hepatostetozrisk faktörleri üzerine çalışmaları olmak.
Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Yardımcı Doçent 4 1 Tüberküloz lenfadenit ile sarkoidoz ayırıcı tanısı konusunda çalışması olmak. Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlilik Kurulu BOARD belgesine sahip olmak
akademik kadro ilanı
abant i̇zzet baysal üniversitesi
Yorum (8)
Murat celikten
Aferin hepinize. Tam gaz kadrolaşmaya devam. Liyakat sadakat hakgetire. Aman olanlardan ders almayın. Ne haddinize!!! Kamu hastanelerine atanan müdürler, yöneticiler, başkanlar, genel sekreterleri o ilin ileri gelen siyasileri atasın. Üniversitelerde rektör yanlısı olanlar alînsın. Ülkem ne güzel de ders alıyor başına gelenlerden. Helal olsun.
6
Cevapla
Fikret Erbilen
Daha bir kaç ay önce YÖK bir uyarı yayınlamıştı ama demek dostlar alışverişte görsün içinmiş o uyarı. Hani FETÖ temizlendikten sonra kariyer liyakat ön planda olacaktı. Biz daha çok dizimize vururuz ama bir türlü akıllanamıyoruz.
4
Cevapla
Dr.Cevdett
Emanet.Ehliyet.Liyakat.Adalet. Ey iman izan sahibi rektörler, Allah'tan korkun! Kimin hakkını kime yediriyorsunuz. Bu kavramlara riayet etmeden almadığınız ve bu nedenle hakkı yenen her kişinin eli ahirette yakanızda olacaktır.YÖK başkanı ve heyeti:17-25 aralık sonrası üniversitelere yard. doç olarak alınanları tek tek inceleyin velev ki ucu sizlere dokunsa bile.
4
Cevapla
Esra
Liyakata dayalı sistem bir an önce başlamalı .. Maalesef ülkemiz gibi ülkelerde üniversite kalıcı kadrosuna bile objektif bir sınav ile alım olmalı .. Yoksa arkası olmayan bir çok değerli insan harcanıyor .. Ydus sınavı çok kalitesiz olmasına rağmen her kesimden insanın Yandal yapmasına olanak sağladı . Ben ilerleyen dönemlerde ülkemizde kadrolaşmanın da önüne geçilecek sistemler getirileceğine inanıyorum . Ümitliyim , ümitli olmak istiyorum ...
6
Cevapla
elif Türkmen
Bundan yıllaaar yıllar önce bir üniversitenin nokta atışıyla açtığı kadrolardan birine müracaat için gitmiştim. Belgelerimi verdiğimde şaşırdılar ve birden tlf trafiği başladı başvurumu almasınlar diye. Türkiye de o belgelere sahip çok az kişi var ve ben onlardan biriydim ama maalesef ve sanırım onlar alacakları kişinin Türkiye de tek olduğunu sanıyorlarmış. Büyük bir tartışmadan sonra dekanı çağırdılar müracaat yerine. O zamanki yasaya göre sadece anabilimdalına kadar inilebilirdi. Şimdikini bilmem. Anabilimden sonraki açıklamanın yasal olmadığını ve şikayet edeceğimi söyledim ve odadaki 6 -7 kadar kişi bana bağırıp beni sindirmeye çalışırken içlerinde dekanında olduğu bu gruptan kim olduğunu anlayamadığım biri atın bunu burdan dışarı diye komut verdi ve 2 kişi beni fakülte dışına çıkarmaya kalktı. Bana dokunurlarsa güvenlik güçleriyle geri geleceğimi ve o şekilde başvuru yapacağımı söyleyince dekan bana odasına gidip meseleyi orda çozelim dedi. Bende odaya gitmeye gerek olmadığını masa lazımsa heryer masa. Bulunduğumuz yerdede çözebiliriz dedim meseleyi. Bir masaya oturdu ve müracaat şartlarını okudu. Bana hayatım boyunca unutamayacağım şu cümleyi kurdu. "- bu başvuru şartlarını ben yazdım ve sadece anabilimdalına kadardı. Ben böyle imzalayıp verdim. Benden sonra buraya biri açıklama eklemiş. Biraz daha bekle başvurup vuramayacağını bir sorayım." 10 yıl kadar vardır. Geçmiş gün işte. Haberdeki olayda geçen günlerde yaşanmış. Geçmiş gün işte...
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir