Medimagazin logo

Tıp fakültesi dekanı aday adaylığını davul zurnayla açıkladı

Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu Göcek’te davul zurna eşliğinde açıkladı.
Tıp fakültesi dekanı aday adaylığını davul zurnayla açıkladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MUĞLA-Muğla Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Nurettin Demir, Göcek Meydanı’nda yoğun bir katılım ile aday adaylığını açıkladı. Yapılan töreni CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Ziya Hıra sunarken, Yörük kıyafetleri içinde konuşan Prof. Dr. Nurettin Demir ön seçimde destek istedi.

 

Törene eski milletvekili Ali Cumhur Yaka’nın yanı sıra CHP Belediye Meclis Üyelerinin bir bölümü ile partide görev alan ve daha önce almış isimler katıldı. Prof. Dr. Nurettin Demir yaptığı konuşmasında Muğla’nın sağlık ve eğitim alanında çok iyi yerlere gelmesi gerektiğini ve seçildiği takdirde bunu başarabileceğini söyledi. 2003 yılında Göcek Gürsu Pırnaz Yayla Yürüyüşünü başlatan Demir “Muğla’da turizm 6 ay yapılıyor. Bunu 12 aya çıkarabilmek için mutlaka projeler üretmeliyiz. Bu sadece sözle olmuyor. Hep beraber el birliği ile bunu başarabiliriz. Muğla’da sağlık alanında önemli adımlar attık. Daha iyilerini başaracağız” dedi.

 

Aynı zamanda bir kadın hastalıkları ve doğum dal merkezi’nin kurucularından ve yönetim kurulu başkanı olan Demir, artık ülkeye hizmet etmek için aday adaylığını açıkladığını belirterek, “Umarım bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dostlarımız, sevenlerimiz bize desteklerini verecektir. Güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Prof. Dr. Nurettin Demir, 1999 yılında da İzmir’den CHP 3’ncü sıra milletvekili adayı olmuş ancak, o dönem parti barajı aşamadığı için meclise gidememişti. Konuşmasının ardından davul zurna eşliğinde oynayan Prof Dr Nurettin Demir’e eşi ve CHP’liler eşlik ettiler.

milletvekili adayı
chp
muğla üniversitesi tıp fakültesi
nurettin demir
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir