Medimagazin logo

Eczacılık fakültelerine Çekirdek Eğitim Programı geliyor

YÖK, eczacılık fakültelerini ele alan, ilgili fakülte dekanlarının da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.
Eczacılık fakültelerine Çekirdek Eğitim Programı geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), eczacılık fakültelerinde verilen eğitimin niteliğinin artırılması ve tüm boyutlarıyla ele alınması amacıyla, eczacılık fakültesi dekanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.   

YÖK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet İsmail Safa Kapıcıoğlu ve YÖK Başkan Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu katıldı. 

YÖK Başkanı Saraç'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, YÖK Başkan Vekili Kapıcıoğlu'nun moderatörlüğünde devam etti. 

Toplantıda "Eczacılık Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eczacılık Eğitimine İlişkin Ulusal Eczacılık Çekirdek Eğitim Programı"nın uygulanması, eczacılık eğitiminde ortaya çıkan sorunlar ile bunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. 

Eczacılık fakültelerinde verilen eğitim ile ilgili sorunların tartışılması, çözüme yönelik çalışmalara devam edilmesi ve gündemdeki maddelerin takip edilmesi için toplantıların YÖK koordinatörlüğünde geleneksel hale getirileceği ifade edildi. 

 

üniversite
yok
prof. dr. yekta sarac
çekirdek eğitim programı
eczacılık fakültesi
yök
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir