Medimagazin logo

Kahramanmaraş'ta 3 doktor gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında Sağlıklı Hayat Derneği Başkanı Dr. Ö.Ö. ile doktorlar R.A. ve M.K. gözaltına alındı.
Kahramanmaraş'ta 3 doktor gözaltına alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Sağlıklı Hayat Derneği Başkanı Dr. Ö.Ö. ile doktorlar R.A. ve M.K. gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kent merkezinde belirlenen 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda Sağlıklı Hayat Derneği Başkanı Dr. Ö.Ö. ile doktorlar R.A. ve M.K, "terör örgütüne üye olmak, örgüt adına suç işlemek, nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilik" suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Şüphelilerin, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada firari olarak aranan, örgütün Akdeniz bölge imamı olduğu ileri sürülen öğretmen Rüstem Ç'ye yurt dışında bulunduğu zamanlarda sahte heyet raporu düzenledikleri iddia edildi.

Rüstem Ç'nin, 2011-2014 yıllarında sahte raporla 11 kez ABD'ye gittiği, yurt dışında olduğu dönemlerde de raporların usulsüz yenilendiği ileri sürüldü.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

kahramanmaras
feto
etullahci teror orgutu
saglikli hayat dernegi
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Eğer iddia doğruysa ve adı geçen kişi , şahıs yurtdışındayken raporlar yurtdışında ABD'deki hekimler tarafından değil de , bu hekim arkadaşlar tarafından yenilenmişse yapılan işlem doğru mudur ? Ayrıca yurtdışına giden şahıs tedavi amaçlı mı gitmiş ? Bu hekim arkadaşların adı geçen şahsı eğer yurtdışına sevk ettilerse (!) yurtdışına sevk etme yolları , yapılan işlemler , yurtdışına gidişler yasal mı ? Sonuçta öğretmen olduğu iddia edilen , dolayısıyla belki memur olarak belki de malum özel okullarda çalışan bir şahıstan bahsediliyor. Hukuk sistemini elinize geçirmişken işler cicim yıllarınızda (10 yıl) çok kolaydı. Her istediğinizi yapıyor , yaptırıyor , elde ediyor , kraldan çok kralcı kesiliyordunuz.. Masum insanların başını sadece sizlerden farklı düşünüyor diye az yakmadınız. Müslüman ya da gayrı müslüman. Şimdi size öyle ya da böyle zulmedenleri alkışlıyor , onlara çanak tutuyor ve aranızdan da su sızmıyordu. Bütün medya organlarınızda sürekli onlara methiyeler düzüyordunuz. Zaten en başarılı olduğunuz alan da buydu. Halkın , Milletin beynini yıkamak.. Yalan mı ? Nedense o zaman hiç aklınıza gelmeyen adalet kavramı adil yargılanma şimdi tamamen gündeminizde.. Hem sizin ve hem de mevcut iktidarın adalet anlayışını bu halk , millet aslında çok iyi anladı ve artık çok iyi biliyor.. Ama nedense herkes işine ve menfaatine nasıl gelirse öyle davranıyor.. İlahi Adalet'i düşüneniniz var mı ? Bakalım o zaman " beraberce " nasıl hesap vereceksiniz ? Gerçek doğruları ülke insanlarına ne zaman itiraf edeceksiniz ? Yaptığınız yanlışları , hataları ne zaman itiraf edeceksiniz ? Belki de korkunuzdan şu an'da sizden hesap soranlara çoktan ettiniz. Ama asıl bu ülke insanlarına , halka , millete itiraf etme zamanınız hala gelmedi mi ? Hala konuşuyorsunuz ve sütte leke var ama siz de asla yok.. Belki de yakında tekrar anlaşır eski mutlu ve şaşalı günlerinize tekrar dönersiniz. Belli mi olur ? Nasıl olsa İsrail ile tekrar yakınlaşma dönemine girdik.. Dostluğu tekrar pekiştirecek kişilere , aracı kurumlara tekrar ihtiyaç doğdu... Öyle değil mi değerli arkadaşlar , kardeşler ?
7
Cevapla
Can
Bu kara para işlerini dernek ve vakıf üzerinden hallediyorlar bir gün kırşehirde yik ben bunlara karşıyım bana bunlardan biri dedi ki sen bize karşısın gel biraz yürüyelim yürürken benim onlari tasfiye etmek için elimden geleni yapacağımı söyledim bana bir binayı gosterdi bak dedi su dernek bizin bak bu vakıf bizim yol boyunca bayağı bir dernek ve vakıf gösterdi sonra dedi ki bak dedi sen karşı olacağın biz büyük bir kara para ordusuyuz biz orduyuz dedi!!!!! Ey Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri bunlara bu mensuplar topluluklarına siz izin verdiniz sizzzzzz!!!!!!!
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir