Medimagazin logo

Novartis Türkiye’den iki önemli atama

Novartis Türkiye’den iki önemli atama
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Novartis Türkiye’de iki önemli atama yapıldı. Nörobilim & MS Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Fatma Ocak, Kardiyovasküler & Metobolizma Bölüm Direktörlüğüne atanırken, Solunum, Romotoloji, Hipertansiyon Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Çağdaş Balcı ise Solunum Bölüm Direktörlüğü görevine getirildi.

Fatma Ocak kimdir?

İş hayatına sağlık sigortası sektöründe Satış Temsilcisi olarak başlayan Fatma Ocak, 2001 yılında Georgetown Üniversitesi’nde MBA eğitimimi tamamladı. Amerika’da 2 yıl boyunca sağlık sektöründe danışman olarak çalıştı. 2003 yılında Amerika'da Boehringer Ingelheim firmasında görev yapan Ocak, 2008 yılına kadar Pazarlama Destek, Pazar Araştırmaları ve Pazarlama olmak üzere çeşitli fonksiyonlarda görev aldı. Novartis’teki kariyerine 2008 yılında Kardiyo Metabolizma Bölümü’nde Ürün Müdürü olarak başladı. 2008-2013 yılları arasında Novartis Nöroloji ve Kardiyoloji bölümlerinde Ürün Müdürlüğü, Pazarlama Müdürlüğü ve Satış Müdürlüğü görevlerinde çalıştı. Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji bölümlerinden çift ana dal programını tamamlayarak mezun oldu. 1 Şubat 2015 tarihi itibariyle Kardiyovasküler & Metobolizma Bölüm Direktörlüğüne getirilen Ocak, evli ve 2 çocuk annesidir.

Çağdaş Balcı kimdir?

Uzun yıllar Peppers&Rogers Group’ta Türkiye ve Orta Doğu yönetim danışmanı olarak çalışan Çağdaş Balcı, 2010 yılında Novartis’e, Stratejik Planlama ve Pazarlama Satış Operasyonları Direktörü olarak katıldı. Balcı, bu görevinde Stratejik Planlama, İş Mükemmelliği, Satış Verimlilik, İş Geliştirme ve Kanal Yönetimi departmanlarını yönetti. 2013 yılında Novartis Temel İlaçlar Bölümü’nde, Solunum, Romotoloji, Hipertansiyon Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini üstlendi. 1 Şubat 2015 itibariyle Solunum Direktörlüğü’ne getirilen Çağdaş Balcı, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezundur.

novartis
türkiye’den
iki
önemli
atama
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir