Medimagazin logo

Birecik Devlet Hastanesi yeni binasına taşınıyor

Birecik Devlet Hastanesi başhekimi operatör doktor Güney Cem Bülbüloğlu, hastanenin kısa süre i̇çi̇nde yeni hizmet binasına taşınacağını söyledi.
Birecik Devlet Hastanesi yeni binasına taşınıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ŞANLIURFA-Bülbüloğlu, hastanede çeşitli servislerde yatan hastaları ziyaret ederek, durumlarına ilişkin doktorlardan bilgi aldı.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Bülbüloğlu, hastanelerinin çevre ilçelere de hitap ettiği için yükünün ağır olduğunu belirtti.

Sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade eden Bülbüloğlu, "Hastalarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için uğraş veriyor, sağlık teknolojisini yakından takip ediyoruz. Hastalarla yakın iletişim kurarak hizmet kalitemizi artırmak için eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Hastaları öz yakınımız olarak görüyoruz. Hastalar için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Hastalarımıza daha iyi bir ortamda hizmet verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda yeni hastane binamıza geçebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık kısa bir süre sonra yeni hizmet binamıza taşınacağız." dedi.

Hastalarda yakın ilgisi ve ziyaretinden dolayı Bülbüloğlu'na teşekkür etti.

birecik devlet hastanesi
Yorum (1)
Emrah yılmaz
SLM bu yeni hastane personel kayıtları ne zaman başlıyor acaba ve lütfen sizden ricam personel alımına dikkat ederseniz seviniriz
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir