Medimagazin logo

Hastalarını polis üniformasıyla muayene ettiler

Bursa'da bir hastanenin doktorları, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polislerini anmak ve yaralananlara destek olmak için hastalarını polis üniformasıyla muayene etti.
Hastalarını polis üniformasıyla muayene ettiler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Bölümü acil servisinde görev yapan doktorlar, hastalarını muayeneye çevik kuvvet üniformaları giyerek çıktı.

Hastane Başhekimi Doçent Dr. Soner Cander, yaptığı açıklamada, ülkenin güvenliğini sağlayan emniyet güçlerinin borcunu hiçbir şekilde ödeyemeyeceklerini söyledi.

Cander, meslek grubu olarak kendilerini emniyete çok yakın hissettiklerini vurgulayarak, "Genellikle birlikte hareket ediyoruz. Bizler vatandaşlarımızın sağlık huzurunu sağlamak arzusundayız. Emniyet güçlerimiz de sosyal huzuru ve can güvenliklerini sağlamaya çalışıyor. Bizler birer sağlık polisiyiz. Emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir karar aldık. Bugün polis tişörtlerimizle hizmet veriyoruz." diye konuştu.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer de "Canlarını bu ülke için göz kırpmadan feda eden kardeşlerimin, meslektaşlarımın ve vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bütün kuruluşlar ve bizler bu ülkenin birliği için hareket etmekteyiz. Bugün bize destek veren sağlık personellerine teşekkür ediyorum." dedi.

Emniyet Müdürü adına Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Uzman, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Murat Halis de hastaneye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Doktorlar ve hastalara çiçek takdim eden polisler, sağlık çalışanlarına kendilerine destekleri için teşekkür etti.

yuksek ihtisas egitim ve arastirma
dr. soner cander
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir