Medimagazin logo

İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde yeni dönem başlıyor

Turhan: “İstanbul Cerrahi Hastanesi sadece hastalanınca hizmet alınacak bir hastane olmayacak. Bütünsel ve korunma amaçlı tıp sayesinde insanların günlük rutinde ziyaret edecekleri; sponsorluklarımızda gerçekleştirilecek sanat sergileri ile bir galeri, ekibi ile kurduğu sıcaklık ile yakından takip edilen bir yaşam merkezi olacaktır”
İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde yeni dönem başlıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Cerrahi Hastanesi, sunduğu butik ve A+ hizmet kalitesini daha da üst seviyelere çıkarmak amacı ile Türkiye’nin yakından tanıdığı hayırsever Semiha Şakir’in oğlu Ghassan Şakir ile yoluna emin adımlarla devam edecek.

1998 yılında İstanbul’un merkezinde, sağlık vadisi olarak tabir edilen Fulya’da kurulan İstanbul Cerrahi Hastanesi’nin yönetimine ise herkesin yakından tanıdığı, Doç. Dr. Ahmet Nuray Turhan geçti. 

İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde Yeni Dönem Başlıyor

Sayın Doç. Dr. Ahmet Nuray Turhan “İstanbul Cerrahi Hastanesi’nde yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar sunduğumuz üstün hizmet ilkemiz ile bireysel olarak tüm hastalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bilimsel çalışma ve yenilikleri yakından takip ederek, bu yenilikleri kaliteli yaşamın devamlılığını sağlamada kullanacağız” dedi.

Turhan sözlerine şöyle devam etti: “İstanbul Cerrahi Hastanesi sadece hastalanınca hizmet alınacak bir hastane olmayacak. Bütünsel ve korunma amaçlı tıp sayesinde insanların günlük rutinde ziyaret edecekleri; sponsorluklarımızda gerçekleştirilecek sanat sergileri ile bir galeri, ekibi ile kurduğu sıcaklık ile yakından takip edilen bir yaşam merkezi olacaktır”.
 

i̇stanbul cerrahi hastanesi
yeni dönem
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir