Medimagazin logo

Bakanlık "Kaç kişi tam zamanlı çalışıyor?" diye sordu

Bakanlık "Kaç kişi tam zamanlı çalışıyor?" diye sordu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı 12 Aralık tarihinde Valiliklere Acele ve Günlüdür ibaresiyle bir yazı gönderdi. Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda Bakan Akdağ’a illere yapılacak gezileri öncesinde sunum yapılması gerektiği ve bundan dolayı da bazı bilgilere ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünün, il sağlık müdürlüklerinden Bakana sunum yapmak için istediği bilgiler arasında o ilde çalışan (Bakanlık, üniversite hastaneleri, özel hastaneler, poliklinikler, tıp merkezleri, askeri hastaneler, belediye hastaneleri..) hekimler arasında kaç kişinin tam zamanlı, kaç kişinin yarı zamanlı çalıştığını bilgisi de var. Özellikle hekimlere yönelik başka bilgilerin de istendiği formlar 15 Ocak tarihine kadar Bakanlığın eline ulaşacak. Bu bilgilerin Bakanlığın uygulayacağı Kamu hastane birlikleri ve tam gün gibi yasalar için bir kaynak olacağı söyleniyor.



T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü
ACELE VE GÜNLÜDÜR
Sayı : B.10.0.THG.0.10.00.02/010-07
Konu : Bölge Değerlendirme Toplantıları 25997 12.12.2007







Sayın Bakanımızın illerde yapacağı il değerlendirme gezileri öncesinde sağlık bölgelerine yönelik Bakanlık Merkezinde Bölge Değerlendirme Toplantıları yapılması planlanmaktadır.
Bu toplantılar sonunda Sayın Bakanımıza yapılacak sunum ve bölgesel planlamalara esas oluşturacak Bakanlığımız hastaneleri ile Üniversite ve özel hastanelere ait ekli formda belirtilen bilgilere ihtiyaç duyulmaktadır.
Sağlık hizmetlerinin doğru planlanabilmesi için bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak gönderilmesi önem arzetmektedir.
Formlarda belirtilen 2007 yılı 9 aylık bilgilerin doğru şekilde doldurularak 17 Aralık 2007 tarihinde Bakanlığımızda olacak şekilde elektronik ortamda doldurularak sbid2007@gmail.com adresine gönderilmesi, ayrıca, yeni bir yazıya gerek olmadan 2007 yılına ait yıllık bildirimin 15 Ocak 2008 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.
Gönderilen formlardaki eksik ve yanlış bilgilerden hastane baştabipleri ve İl Sağlık Müdürleri sorumlu olup, formların doğru doldurulup zamanında gönderilmesinden İl Sağlık Müdürlükleri sorumludur.
İlinizdeki Bakanlığımıza bağlı hastaneler ile Üniversite ve özel hastanelere ait formların belirtilen tarihlerde Bakanlığımızda olacak şekilde gönderilmesi hususunda gereğini rica ederim.


Dr. İnci YILMAZ
Bakan a.
Genel Müdür Yardımcısı V.

EKLER:
Ek 1-Form Hastane
Ek 2- Form Müdürlük

Dağıtım/Gereği :
81 İl Valiliğine

EKLERE ULAŞMAK İÇİN tıklayınız

bakanlık
"kaç
kişi
tam
zamanlı
çalışıyor?"
diye
sordu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir