Medimagazin logo

Diş hekiminin muayenehanesine kar maskeli soygun

Bursa'da bir diş hekiminin muayenehanesine gelen kar maskeli ve silahlı şahıslar, ölümle tehdit ettikleri doktor, sekreter ve bir hastanın cep telefonlarıyla paralarını gasbederek kayıplara karıştı.
Diş hekiminin muayenehanesine kar maskeli soygun
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

BURSA (İHA) - Bursa'da bir diş hekiminin muayenehanesine gelen kar maskeli ve silahlı şahıslar, ölümle tehdit ettikleri doktor, sekreter ve bir hastanın cep telefonlarıyla paralarını gasbederek kayıplara karıştı.


Edinilen bilgiye göre, İnegöl ilçesi Osmaniye Mahallesi Akyollu Caddesi üzerindeki diş hekimi Altay Demir'e (57) ait muayenehaneye giren yüzleri kar maskeli ve silahlı 3 şahıs, 2 diş hekimi, sekreter ve hastaları ölümle tehdit ederek etkisiz hale getirdi.

Kimliği belirsiz şahıslar, diş hekimi Piltan Özdemir'e ait cep telefonu ile 50 YTL para, diş muayenesi için gelen Levent Yurduşen'e (52) ait cep telefonu ile 100 YTL para, işyerinde sekreter olarak çalışan Seyhan Meriç'e ait cep telefonu ile işyerindeki
1 adet bilgisayar ve LCD monitörünü alarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, muayenehane içerisinde parmak izi çalışması yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 soyguncunun peşine düştü.

diş
hekiminin
muayenehanesine
kar
maskeli
soygun
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir