Medimagazin logo

Okuyan: Neşter’i başlattım, suçlanmam komik

HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, Neşter-1 operasyonu davası çerçevesinde kendisi hakkında da "ihmalden" suç duyurusunda bulunulmasına, "Komik bir durum. Operasyonu ben başlattım. DGM’ye yolsuzluğu ben ihbar ettim. Şimdi ihmalden yargılanacaksam gider yargılanırım" diyerek tepki gösterdi
Okuyan: Neşter’i başlattım, suçlanmam komik
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, Neşter-1 operasyonu davası çerçevesinde kendisi hakkında da "ihmalden" suç duyurusunda bulunulmasına, "Komik bir durum. Operasyonu ben başlattım. DGM’ye yolsuzluğu ben ihbar ettim. Şimdi ihmalden yargılanacaksam gider yargılanırım" diyerek tepki gösterdi.

Okuyan, şöyle konuştu: "Sekiz sanık bu olaydan tutukluydu. Bu sanıklar, bir Cuma günü saat 10.00’da başlayan ve Cumartesi saat 02.00’de biten bir duruşma sonunda tahliye oldu. Mahkeme, her biri için 100’er bin dolar yatırılması şartıyla tutukluluk halini kaldırdı. İlahi bir tesadüf, bu sanıkların yakınları da hep ceplerinde dolarlarla geziyorlar, gece 800 bin dolar adliye emanetine yatırıldı, sanıklar tahliye oldu. Bizim dokunulmazlığımız yok. Her şeyin hesabını veririz." dedi.

Hürriyet
okuyan:
neşter&#8217
i
başlattım
suçlanmam
komik
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir