Medimagazin logo

Yüzümüzü kızartan sağlık rezaleti!

DÜNYANIN önemli, en çok ziyaret edilen tarihi mekanlardan Aspendos'ta yeterli sağlık önlemlerinin alınmaması, turistler kadar rehberleri de isyan ettirdi.
Yüzümüzü kızartan sağlık rezaleti!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

DÜNYANIN önemli, en çok ziyaret edilen tarihi mekanlardan Aspendos’ta yeterli sağlık önlemlerinin alınmaması, turistler kadar rehberleri de isyan ettirdi.

Tarihi mekanın merdivenlerinden düşerek başından yaralanan Fransız turist Gisella Madolen’e uzun süre sağlık yardımı ulaştırılamayınca, 30 civarında Fransız turist antik tiyatroda olay çıkardı. Yaralı turist Türk rehberler tarafından hastaneye götürüldü.

Merdivenden kaydı

Antalya’ya gelen 40 kişilik Fransız turist grubu Aspendos Tiyatrosu’nu gezmek istedi. Gezi sırasında mermer merdivenlerden ayağı kayarak düşen 57 yaşındaki Gisella Madolen yuvarlanıp kafasını sert zemine çarptı. Kanlar içinde kalan Madolen’i gören Fransız turistler panik yaşadı. Rehberler, 112’den ambulans istedi, ancak dakikalar geçti, ambulans gelmedi. Serik Kaymakamı Selami Atınok, soruşturma açtı.

TURİSTLER ÖFKELENDİ

Turistler gazetecilerin üzerine yürüyüp sözlü, tekmeli saldırıda bulunurken, jandarma olayları yatıştırmakta güçlük çekti.

Vatan

yüzümüzü
kızartan
sağlık
rezaleti!
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir