Medimagazin logo

AKÜ "1.Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi" başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Tıp Fakültesi öğretim görevlilerine yönelik düzenlenen "1. Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi" başladı. Tıp Fakültesi öğretim görevlileri tarafından, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda verilecek olan eğitim iki gün sürecek
AKÜ "1.Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi" başladı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Tıp Fakültesi öğretim görevlilerine yönelik düzenlenen "1. Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi" başladı. Tıp Fakültesi öğretim görevlileri tarafından, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda verilecek olan eğitim iki gün sürecek.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan AKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necat İmirzalıoğlu, programın amacını, branş gözetmeksizin her hekim tarafından hem yetişkin hem de çocuk hastalara yönelik olarak bilinmesi ve uygulanması gereken acil müdahalelerin teorik ve pratik olarak öğrenilmesi şeklinde açıkladı. Prof. Dr. İmirzalıoğlu, "Eğitim programı süresince, sağlık hizmeti verilirken sık karşılaşılan adli ve hukuki sorunlar da teorik olarak katılımcılara aktarılacaktır. İlkini düzenlediğimiz bu eğitim faaliyetini, Tıp Fakültemize yeni katılacak olan araştırma görevlilerini de kapsayacak şekilde devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda verilecek olan eğitim iki gün sürecek.

akü
"1.acil
tıp
oryantasyon
eğitimi"
başladı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir