Medimagazin logo

Diş Hekimlerine 'Kadavra Uygulamalı Workshop'

Alanında dünyanın 3'üncü en büyük fuarı olan “CNR IDEX- İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı” 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.
Diş Hekimlerine 'Kadavra Uygulamalı Workshop'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Fuar kapsamında ilk kez ' IDEX Dental Tribune Türkiye Sempozyumu' 15 Nisan’da gerçekleştirilecek. Sempozyumda diş hekimliği biliminin önemli isimleri tarafından Türkiye'de ilk kez “Kadavra Uygulamalı” workshop düzenlenecek.

CNR EXPO Yeşilköy'de 15 bin metre kare alanda, 400’e yakın firmanın katılımı ile organize edilecek fuarda, 'Köpek Balığı Diş Dolgusu'ndan 'Diş Lazer'lerine', '3 Boyutlu Mikroskop'lara kadar ağız ve diş sağlığında en yeni tedavi yöntemleri ve çığır açacak ürünler sektör temsilcileri ile buluşacak.

Hızla büyüyen ağız ve diş sağlığı sektörünün tek buluşma noktası olan ve alanında dünyanın 3'üncü en büyük fuarı  “CNR IDEX- İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı” ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. CNR EXPO Yeşilköy'de 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenecek fuar kapsamında  ilk kez 'IDEX İstanbul Dental Tribune Türkiye Sempozyumu' 15 Nisan'da gerçekleştirilecek. Diş hekimliği biliminin önemli isimlerinin sunumlarına sahne olacak sempozyumda diş hekimliğindeki en son yenilikler “Kadavra Uygulamalı” workshopla anlatılacak.

Sempozyum kapsamında gerçekleştirilecek  “Kadavra Uygulamalı” workshopa ilginin büyük olması bekleniyor. Türkiye'de bir ilk olacak kadavrada cerrahi/implantoloji eğitimleri konusunda ve oral bölge diseksiyonu konusunda dünyanın en tecrübeli çene cerrahlarından biri olan Dr. Norbert Fock, Dr. Becen Demir ile birlikte katılımcılara en yeni gelişmeleri aktaracak. Dünyanın dört bir tarafından gelen diş hekimlerine eğitimler veren cerrahların çalışmalarını kadavra üzerinden izleyen diş hekimleri uygulanacak operasyonları izleme ve merak ettikleri soruları doğrudan uzmanına sorma fırsatı bulacaklar.

400'ün üzerinde marka, 15 bin metre kare alanda bir arada

CNR IDEX  Fuarı, Avrupa başta olmak üzere, ABD, Orta Doğu ve Uzak Doğu ülkelerinden yaklaşık 100’ü yabancı olmak üzere toplam 400’e yakın firmanın katılımı ile 15 bin metre kare alanda gerçekleştirilecek. CNR Ekspo Fuarcılık  ve Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliğinde düzenlenecek fuarda 'Köpek Balığı Diş Dolgusu'ndan 'Diş Lazer'lerine', '3 Boyutlu Mikroskop'lara kadar ağız ve diş sağlığında en yeni tedavi yöntemleri ve çığır açacak ürünler sektör temsilcileri ile buluşacak.

Dişte ağrısız ve sağlıklı tedavi yöntemleri

Hastaların diş hekimi kabusunu bitirmesinin yanı sıra, hekimlerin de işini büyük oranda kolaylaştıracak Diş Lazeri’nin CNR IDEX’te yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Ağızda dezenfeksiyon etkisiyle bakterileri öldüren ve ağrısız tedavi yapılmasını sağlayan ‘Diş Lazeri’ teknolojisinde anesteziye de ihtiyaç duyulmuyor. Şu anda yaygın olarak kullanılan dolgu maddelerine göre daha organik ve sağlıklı olan ‘Köpek Balığı Diş Dolgusu’nun CNR IDEX’te ilgi çekecek ürünler arasında yer alması bekleniyor.

cnr expo
dis hekimligi
kadavra uygulamali
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir