Medimagazin logo

Nobel İlaç'a 'Kurumsal SosyaL Sorumluluk' ödülü

Nobel İlaç çalışanlarının “GÖNÜLLÜ EĞİTMEN” programı, uluslararası bir kurum olan Junior Chamber International (JCI) tarafından “Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2016” ödülüne layık görüldü. 
Nobel İlaç'a 'Kurumsal SosyaL Sorumluluk' ödülü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ödül töreni 6 Aralık tarihinde,  tarihi bir bina olan Saint Michel Lisesi’nde gerçekleşti. Geceye Nobel İlaç’ı temsilen Karin Soydan, Çağlan Kuruner, Bahar Paröz Derman Derman ve Şazer Gügük katıldılar.


Nobel İlaç Proje Ekibi’nde yer alan Şazer Gügük, Bahar Paröz Derman, Recep Bağrıaçık, Hatice Türkol, Ezgi Akın ve Melike Gökçen Cüne adına ödülü JCI yetkililerinden alan Şazer Gügük konuşmasında; 


“Nobel İlaç olarak amaçlarımızdan birisi çalışanlarımızı sosyal sorumluluk hakkında özendirmek ve bilinçlendirmek, bu kapsamda ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımıza nitelikli, kaliteli eğitim verilmesine destek olmak, sağlıklı bireyler yetişmesine katkı sağlamaktır. Aynı zamanda ülkemiz çocuklarında farkındalık uyandırarak, onları gelecekte benzer toplumsal aktivitelere destek olmaları konusunda motive etmektir.” şeklinde bilgi verdi. 

Geleceğimizi şekillendiren çocuklarımıza yapabileceğimiz en büyük yatırım “EĞİTİM”. Sizde de “GÖNÜLLÜ” olarak bir öğrencinin kahramanı olabilir, onun ve ülkemizin geleceğini şekillendirmeye yardımcı olabilirsiniz.  
 

ödül
sosyal sorumluluk
nobel i̇laç
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir