Medimagazin logo

Gaziantep'te 112 Acil Servis görevlilerine temel modül eğitimi verildi

Çeşitli kentlerden Gaziantep'e gelen yardımcı sağlık personeline (Paremedik) temel modül eğitimi verildi.
Gaziantep'te 112 Acil Servis görevlilerine temel modül eğitimi verildi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Gaziantep Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli kentlerden Gaziantep'e gelen ve bir süre önce göreve başlayan 112 Acil Servis birimlerinde görevli 100 yardımcı Paramedikler için özel bir hastanenin konferans salonunda temel modül eğitimi verildi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdür vekili Dr. Oktay Geçer, 112 Acil Servis ailesinin gün geçtikçe genişleyerek hizmet kalitesini arttırdığını dile getirdi.

24 saat fedakar bir şekilde çalışan sağlık ailesinin özverili üyeleri paramediklerin, hastanın sorununu tanıyıp, durumunu değerlendirdiğini bunları yaparken hem kendisinin hem hastanın hem de ekip güvenliğini sağladıkları için son derece önemli bir yere sahip olduklarını belirten Geçer şunları kaydetti:

''Temel yaşam desteğinden olay yeri yönetimine, çevresel acillere yaklaşımdan ambulans malzemeleri tanıtım ve uygulamalarına, elektrokardiyografiden kardiyolojik acillere yaklaşıma kadar birçok konuda teorik ve pratik olarak verilecek eğitimler 5 gün boyunca devam edecek.''

Eğitimlere, Gaziantep 112 Acil Servis Başhekimi Dr. Muhammed Karabiber ve diğer yetkililer de katıldı.

gaziantep'te
112
acil
servis
görevlilerine
temel
modül
eğitimi
verildi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir