Medimagazin logo

Fatma hemşirenin tayin intiharı

İstanbul'da Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği Yoğun Bakım Servisi'nde görevli olan hemşire Fatma Şeker (36) intihar etti.
Kaynak: SABAH
Fatma hemşirenin tayin intiharı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul'da Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği Yoğun Bakım Servisi'nde görevli olan hemşire Fatma Şeker (36) intihar etti. Şeker'in çalıştığı klinik ya da hastanenin değiştirilmesini istediği talebine olumsuz yanıt alınca bunalıma girdiği iddia edildi. Şeker'in cenazesi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
 

istanbul
fatma şeker
hemşire
intihar
Yorum (7)
bozeren
idarecileri demek ki onun durumunu iyi idrak edememişler. (idare edebilmek için önce idrak etmek gerekiyor da.) Allah rahmet eylesin.
41
Cevapla
adalet
önemli olan hasta memnuniyetidir.çalışan memnuniyeti ise,ne diyeyim.
44
Cevapla
Hemşire
ALLAH rahmet eylesin.çok üzüldüm. Hemsire arkadaşımızin servis değişikliği talebi neden kabul edilmemis.lütfen bu konuda idarecilere soruşturma açılsın. Artık tüm hastanelerde mobing almış başını gidiyor. Saglik bakanlığınin artık bu konulara el atması gerektiğini düşünüyorum. Lutfen artık sendika ile gelen idareciler istemiyoruZ. İşini iyi bilen caliskan özverili bir yönetim kadrosu istiyorum. Bizlerı Sağlık Bakanligi yonetsin.Sağlık Sen değil.
54
Cevapla
Anlayışlı ve Humanist Makamperest
amirlerinin ve istegine ret cevabı verenlerin derhal toptan görevden alınmaları hatta ölüme sebebiyet vermekten soruşturma sonuna kadar açığa alınmalıdır. Vicdanın bunu emrediyor.
24
Cevapla
Frankie Bellevan
Rahmetli Fatma Hemşire hanımın , Başka bir Klinik veya Hastane Talebine Olumsuz yanıt veren İdarecilerin ; Halden Anlamayan veya Halden Anlasa bile Anlamamazlıktan gelen , Karşılarındaki İnsanın ( Çalışanın ) Konumuna , Boyuna Posuna , Etkili ve Yetkili Kişilere yakın olup olmadığı gibi " Çok Önemli " konuları Dikkate alarak ( ! ) " Büyük bir Titizlikle " İdarecilik Yapan Kişiler olduğu Apaçık... Fatma Hemşire hanıma Allahtan Rahmet , Ailesine Sabır ve Sevenlerine Başsağlığı diliyorum..
32
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir