Medimagazin logo

PKK'nın meslektaşını öldürmesine 'sevinen' doktora uzaklaştırma

Edirne'de görev yapan doktor S.K, Diyarbakır'da teröristlerce öldürülen meslektaşı Abdullah Biroğul hakkında sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj nedeniyle görevden uzaklaştırıldı.
PKK'nın meslektaşını öldürmesine 'sevinen' doktora uzaklaştırma
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edirne'de görev yapan doktor S.K, Diyarbakır'da yol kesen teröristlerce öldürülen meslektaşı Abdullah Biroğul ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj üzerine görevden uzaklaştırıldı.

Biroğul'un Diyarbakır'da karayolunu kesen teröristlerce öldürülmesinin ardından, Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor S.K hakkında, sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle disiplin soruşturması başlatıldı.   

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'in talimatıyla Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğünün başlattığı soruşturma sonuçlanıncaya kadar doktor S.K'nın görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Süloğlu Toplum Sağlığı Merkezinde görevli doktor S.K'nın, Biroğul'un teröristlerce öldürülmesinin ardından, sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın ama bir doktor olarak sevindim. Kitap okumuş ama cahil kalmış bir insandan kurtuldu dünya" şeklindeki mesajı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı öne sürülmüştü.

Doktor S.K'nın sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak söz konusu mesajı yazmadığını iddia etmesi üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünün başlattığı inceleme ise devam ediyor.

pkk'nın
meslektaşını
öldürmesine
'sevinen'
doktora
uzaklaştırma
Yorum (5)
dr
Bir doktor olarak: Devamı senin twitterde yazdıklarının aynısı. (tekrar yazmadım)
0
Cevapla
cem demir
insanlıktan nasibini almayan bir doktorun meslekten uzaklaştırılmasına ve ıslah edilmesine hastalar adına sevindim...
0
Cevapla
Dr.Cevdett
Bir insanın ölümüne sevinen biri hele de meslektaşının ölümüne sevinebiliyorsa kesinlikle hekimlik yapmamalı.
0
Cevapla
Gayya Kuyusu
Anlamadım ben. Kişilerin öncelerden bir tanışıklığı var sanırım. Ölen kişi hakkında bu yorumu neden yapmış olabilir değilse? Okumuş, değer kazandırılmış bir insanımızı daha kaybetmiş olduk sonuçta. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar ihsan etsin.
0
Cevapla
serdar halim
Şehit olan meslektaşımızın twitter hesabına bakıp muhtemelen muhafazakar olduğu bu tür mesajlar paylaştığı için bu yorumu yazmış e be kardeşim o bölgede doğup büyüyüp PKK ya sempati beslemeyen dr.u alnından öpeceksin zaten PKK lı olsa başına o iş gelir mi korkmuş ve geri dönerken kalleşce katledilmiş o zaman her şehidin geçmişini incele baktın ki senin dünya görüşün değil iyi ki ölmüş de ama sen ölürsen senin ardından da birileri neler yazar neler kimbilir
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir