Medimagazin logo

81 İlin sağlık müdürleri Konya'da yapılacak

Sağlık Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bölge Müdürlüğü ile Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenecek "Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon, Avrupa Birliği (AB) Uyum Çalışmalarında Sağlık ve Diş Sağlığı" konulu panel, 81 ilin sağlık müdürlerinin katılımıyla Konya'da yapılacak
81 İlin sağlık müdürleri Konya'da yapılacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Sağlık Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bölge Müdürlüğü ile Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenecek "Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon, Avrupa Birliği (AB) Uyum Çalışmalarında Sağlık ve Diş Sağlığı" konulu panel, 81 ilin sağlık müdürlerinin katılımıyla Konya'da yapılacak.


Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, TSE Konya Bölge Müdürü Sancar Arık ve Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Muammer Gözlü, Hekimevi'nde düzenledikleri ortak basın toplantısında, 1 Ekim 2005 tarihinde yapılacak panel hakkında bilgi verdi. Panele 81 ilin sağlık müdürleri ile il numune hastanesi başhekimlerinin de katılacağını kaydeden Dr. Hasan Küçükkendirci, sürekli kalite geliştirilmesi, yönetimin ve tıbbi tedavilerin sonuçlarının incelenmesi, hasta şikayetlerinin dinlenmesi, daha iyiye ulaşılması için problemleri fırsat olarak değerlendirmek gerektiği söyledi.


TSE Konya Bölge Müdürü Sancar Arık da, panelde, kamu kuruluşları marifetiyle sunulan sağlık hizmetlerinde kalitenin güncel tutulması, özendirilmesi, teşvik edilmesi, kabul edilebilir, uluslararası bir sağlık hizmetinin vatandaşlara sunulmasının önemli ve gerekliliği üzerinde fikirlerin paylaşılmasının amaçlandığını belirtti.


Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Muammer Gözlü ise iki oturumda yapılacak panelin sabah oturumunda "Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon", 2.oturumda da "AB Uyum Çalışmalarında Sağlık ve Diş Sağlığı" konularının ele alınacağını ifade etti. Dr. Muammer Gözlü, panel sonunda sonuç bildirgesi açıklanacağını da sözlerine ekledi.

İHA
81
i̇lin
sağlık
müdürleri
konya'da
yapılacak
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir