Medimagazin logo

Kırıkkale'de beş yıldızlı hastane hizmeti

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde beş yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti veriliyor. <br />Şehir dışında olmasına rağmen yoğun hasta akınına uğrayan hastanede; temizlik, güvenlik ve bazı hizmetler özel şirketlere ait personel tarafından yapılıyor
Kırıkkale'de beş yıldızlı hastane hizmeti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde beş yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti veriliyor.
Şehir dışında olmasına rağmen yoğun hasta akınına uğrayan hastanede; temizlik, güvenlik ve bazı hizmetler özel şirketlere ait personel tarafından yapılıyor.

Hastane kapısından giren hastayı karşılayan bayan hostesler, poliklinik hizmetlerinden sonra yatışı yapılan hastanın yatağına kadar devam eden işlemlerini takip ediyor. Temizliğe büyük özen gösteren hastane, oda hizmetlerini beş yıldızlı otellerdeki gibi house keeperlara yaptırıyor. Hastanın yatağını her gün temizleyen yapan keeperlar büyük ilgi görüyor.


Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Acar, hasta odaklı bir hizmet anlayışıyla sağlık hizmetlerini yürüttüklerini belirterek, "Sağlık hizmetlerini kurum merkezli olmaktan ziyade, hasta odaklı bir anlayışla sürdürüyoruz. Hasta ve çalışanla birlikte, 'Bize gelen ve sağlık hizmeti almak isteyenleri nasıl rahat ettiririz?' onun arayışına girdik. Özel hastanelerde uygulanan hosteslik sistemini başlattık. Özel güvenliğimiz, temizlik işlerimiz özel firma tarafından yapılmaktadır. Hastanemizde beş yıldızlı otellerde verilen oda hizmetlerinde olduğu gibi house keeperlar aracılığıyla hastaların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Günde 400 hastanın yatak nevresimi değiştirilmekte, hastaların odaları lavabolarına kadar temizlenmektedir" dedi.


Sağlık Bakanlığı'nın kamu hastanelerinin rekabet halinde olmasını istediğini hatırlatan Başhekim Acar, "Hastanemizde günlük 3 bine yakın poliklinik hizmeti verilmektedir. Yıllık 7 bin ameliyat yapılmakta. 400 yatak kapasitesine ulaştık. Doluluk oranımız yüzde 80'lere varmaktadır. Yörenin lokomotif hastanesi haline gedik. Gerek kamu ile gerekse özel hastanelerle hizmette rekabet halindeyiz. Hastanemizin gerek fiziki gerekse hizmet alımını her geçen gün geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız sadece bu yöreye değil, bölgeye hizmet etmektir. Hastanemizin eksik bir donanımı bulunmamaktadır. Sadece Kırıkkale'ye değil, bölge illeri Kırşehir, Çankırı, Çorum'dan da hasta kabul ediyoruz. Şu anda Ankara'dan günlük hasta gelip muayene oluyor" diye konuştu.


Hastaneden aldığı sağlık hizmetinden memnuniyetini dile getiren Fadime Aktürk, "Her şeyden memnunuz. Sağlık hizmetlerinden tutun da her konuda yapılan hizmetler çok güzel. Hiçbir konuda şikayetimiz yok" dedi.


İHA
kırıkkale'de
beş
yıldızlı
hastane
hizmeti
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir