Medimagazin logo

Malatya’da ishal sebebiyle 4 personel açığa alındı

Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın, içme suyundan kaynaklanan ishal vakaları sonrası başlattıkları idari soruşturma çerçevesinde 4 kişinin açığa alındığını söyledi
Malatya’da ishal sebebiyle 4 personel açığa alındı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Malatya Belediye Başkanı H. Cemal Akın, içme suyundan kaynaklanan ishal vakaları sonrası başlattıkları idari soruşturma çerçevesinde 4 kişinin açığa alındığını söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve beraberindeki TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Devlet Hastanesi'nde açıklama yapan Belediye Başkanı Akın, oluşturdukları komisyon tarafından yapılan çalışmalar neticesinde haklarında soruşturma açılan Belediye Başkan Yardımcısı Hanifi Gül, MASKİ Müdürü Sıtkı Şeker, Su Teknik Şefi Ümit Erenler ile Su Teknik Şefliği’nde görevli Adnan Hanece'nin açığa alındığını belirtti. Öte yandan valiliğe geçen heyet, burada Vali Osman Derya Kadıoğlu ile bir süre görüştü.

Burada açıklamalarda bulunan TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Sağlık İl Müdürlüğü çalışanlarının olaylara vâkıf bir şekilde başarılı çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Belediyenin de gerek sağlık açısından su ve kanalizasyon şebekelerinde, gerekse idari manada önlemler aldığını kaydeden Erdöl, 4 personelin açığa alındığını sözlerine ekledi.

Zaman
malatya&#8217
da
ishal
sebebiyle
4
personel
açığa
alındı
Yorum (1)
LÜTFİ ŞAHİN
Adaleti sağlamak, adil olmak gerçekten zor. Fakat adil olmaya mümkün olduğunca yaklaşalabilmek önemlidir. Karar verici mekanizmaların niyetinin dürüstlüğü ön plandır. Ayırca en önemlisi de: Kuralların baştan belli olması, insanların kendileri hakkında verilen kararları kabulünde kolaylık sağlar ve eşit uygulama yapıldığı düşüncesi yer eder. Bunun içinde organ nakli hususunda kurallar önceden belirlenmeli, kimin kime ne oranda öncelikli olacağı, hangi kriterlerin uygulanacağı ve uygulanan kriterlerin puanlaması ile sonuca ulaşmaya çalışmak gerekmektedir. Yıllar içerisinde yine ortak akıl ile gerekirse puanlamalar değiştirilebilir düşüncesindeyim. Saygılarımla
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir