Medimagazin logo

Hasta yakını bulma panosu

Şanlıurfa Harran Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaların yakınları, kendilerine ulaşılabilecek telefonları hastanede bulunan panolara yapıştırıyor
Hasta yakını bulma panosu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Şanlıurfa Harran Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaların yakınları, kendilerine ulaşılabilecek telefonları hastanede bulunan panolara yapıştırıyor.


Yoğun Bakım ve Genel Cerrahi Servisi'nde yatmakta olan hastaların yakınları ve refakatçileri doktor ve sağlık görevlilerinin kendilerine rahatlıkla ulaşabilmeleri için bir kağıt parçasına yazdıkları "Hasta Recep'in yakını kantinde, çiçekçide, kahvede, hastane bahçesinde" gibi notların altına cep telefonlarını ekleyip servis girişinde bulunan panoya asıyor. Bu uygulamadan oldukça memnun görünen hasta yakınları ve hastane personeli, acil bir durumda bu panodaki notlara bakarak, hastanın yakınlarına rahatlıkla ulaşabildiklerini belirtti.


İHA
hasta
yakını
bulma
panosu
Yorum (2)
a.s
Sayın başar hocam inanın sağlık bakanlığı performans cetveli sağlık bakanlığı hastaneleri için de hiç uygun değil. Üniversiteler için ise hiç değil. Saygılarımla
0
Cevapla
aydın
sayın hocam elbette fakültedeki hastaların bir çoğu devlet hastanedeki hastalardan ağır ve komplike .bu hastalarla kim ilgilenecek hocaya parayı verenin yüzüne bakar hoca yoksa hasta orta yerde kalır.fakültenin sicili çok iyideğil aslında acil için aynı şey söylenmeyebilir.birileri çıkar bu böyle gitmez diyecektir. .hastaya asistan bakacak ama liyakat ve adalet buradada olacak?öğretim görevlilerininde sorumluluğu olacak?urbanlık koyun değil hastalar elbette .hocalar fil dişi kulelerde oturmasın belirli sayıda hasta baksın bir zahmet.söz konusu muayenehane olduğu zaman bugün git yarın gel diye söylermi hoca?
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir