Medimagazin logo

Hastane Kreşinin Kapanmasına Personel Tepkili

Haydarpaşa Numune Hastanesi çalışanlarının çocuklarını bıraktığı kreşin kapatılması sağlık personelinin tepkisine neden oldu.
Hastane Kreşinin Kapanmasına Personel Tepkili
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Haydarpaşa Numune Hastanesi çalışanlarının çocuklarını bıraktığı kreşin kapatılması sağlık personelinin tepkisine neden oldu.


Türk Tabipleri Birliği (TTB) İstanbul Tabip Odası (İTO) ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) çarşamba günü Haydarpaşa Numune Hastanesi önünde durumu protesto etti.

"Haklarımız gasp ediliyor"

İTO yaptığı açıklama sağlık çalışanlarının haklarının tek tek gasp edildiğini öne sürdü.

Hastane çalışanları bu sabah işe geldiklerinde çocuklarını bıraktıkları hastane içindeki kreş binasının kapatıldığını öğrendiler. Konuyla ilgili açıklama yapan İTO, her geçen gün sosyal devletin bir özelliğinin daha yok edildiğini vurguladı.

Uzun yıllardır hastane personelinin çocuklarını bu kreşe emanet ettiğini ifade eden İTO sözcüsü, personelin görüşme talebinin başhekim tarafından reddedildiğini aktardı.

BİA
hastane
kreşinin
kapanmasına
personel
tepkili
Yorum (7)
acil tıp uzmanı
Acil tıp uzmanları derneği içindeki kavgaları burda yayınlamanızı doğru bulmuyorum.
0
Cevapla
Murat Bey
Sayın Hocam ellerine sağlık, ne güzel özetlemişsin şuanki durumu. Aynen öyle, kimi görürsek dün müsteşara ilettim, gece bakan beyle beraner olacam, geçen hafta sonu cumhurbaşkanı yanıma uğradı... ne bu ya.. acaba bunların senden haberi var mı.. ve bu laflar bile etrafta saygınlık kazandırabiliyor bazen... Acil tıp derneğini hocamız kastetmediki, tamamen ülkemizi özetliyor Başar hocam... Neyse sabredecez heralde...
1
Cevapla
Dr. Rıza
Daha geçen hafta bir hasta geldi. Üfürükten bir şikayet için hastaneye yatmak isteyip, yatırmayınca soluğu başhekimlikte alan bir muhtardan bahsedeyim size. Sayın muhtar başhekimliğe gidiyor ve ben şu vekilin yakınıyım diyor. Sizi arattırıyım diyor. Beni başhakim aradı. Doktor bey bu hastayı yatırırmısınız dedi. Vekili tanıyormuş dedi. Bende gelsin tekrar bakayım dedim. Tekrar geldi sayın vekilin yakını. Bende yatması gerekmediğini belirttim. Sinirlendi tabiki. Arkasına baka, baka gitti. Sonra başhekimi aradım. Dedim ki. Sayın vekil aradımı dedim. Yok dedi. Diyeceğim o ki. Bir şey beklentiniz yok ise. Dürüst çalışıyor iseniz kimseye eyvallahınız olmaz. Zübüklerde bu ülkede bu kadar rahat cirit atamaz.
0
Cevapla
erdem
Helal Hocam, bu gibiler ağırlıklı ankarada çöreklenmişler genelde, sizin camiada da çok galiba
1
Cevapla
DR.S.S.
Bu arada "Zübük" adlı eserin esasen Aziz Nesin'e ait olduğundan da herhalde bahsetmek gerekirdi böyle bir yazıda ki romanı çok daha güzeldir.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir