Medimagazin logo

Nöbetçi eczanede silahlı gasp

Adana'da 3 kişi, sabaha karşı geldikleri nöbetçi eczanedeki çalışanları silahla etkisiz hale getirdikten sonra laptop, yazıcı, cep telefonu ve 250 YTL parayı alarak kayıplara karıştı
Nöbetçi eczanede silahlı gasp
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol
Adana'da 3 kişi, sabaha karşı geldikleri nöbetçi eczanedeki çalışanları silahla etkisiz hale getirdikten sonra laptop, yazıcı, cep telefonu ve 250 YTL parayı alarak kayıplara karıştı.

Gaspçıların kapıyı üzerlerine kilitlediği eczane çalışanı 2 kişi, iş yeri sahibinin olay yerine gelmesiyle dışarı çıkarıldı.
Alınan bilgiye göre olay, saat 05.00 sularında Barajyolu 6. Durak Erdal Apartmanı altındaki Fulya Eczanesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, kimliği tespit edilemeyen 3 kişi, ilaç alma bahanesiyle nöbetçi eczaneye geldi. İlaç almadan ayrılan şahıslar bir süre sonra tekrar eczaneye gelerek iş yeri çalışanları Mustafa Özden (43) ve Muzaffer Sağut'u (20) silahla etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan 250 YTL para, masadaki laptop ve yazıcıyla birlikte Mustafa Özden'in cüzdanındaki 100 YTL parayı ve Muzaffer Sağut'un cep telefonunu aldı.

Gaspçılar daha sonra eczanenin kapısını çalışanların üzerine kilitleyerek bir otomobille olay yerinden kaçtı.


İçerde mahsur kalan eczane çalışanları polisi ve iş yeri sahibini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen iş yeri sahibi Aylin Kimelman'dan anahtarı alan bir polis memuru, kapıyı açarak mahsur kalan çalışanları dışarı çıkardı.


Eczaneye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri parmak izi çalışması yaparken, Gasp Büro ekipleri de çalışanlardan Muzaffer Sağut'un ifadesini almak isteyince tartışma çıktı.

Eczacı Aylin Kimelman (35) çalışanına sahip çıkarak, "Ben çalışanıma güveniyorum" diyerek ifade vermesine gerek olmadığını söyledi.

İHA
nöbetçi
eczanede
silahlı
gasp
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir